Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebbem vam mater, svi primate plate iako godinu dana nakon izbora jos nema vlasti
@muhamed,koji je tvoj problem?
je6o mater ako neko nesto razumije vise ovdje!! Ja samo znam da nas svi jos uvijek guze na redovnoj dnevnoj bazi i mi stoka sutimo i trpimo ta nebulozna sranIa !!
Od kada su politicke stranke posrednik izmedju glasaca i "vlasti", prave demokratije vise i nema u praksi - samo izborni inzenjering i raspodjela plijena. Niko vise i ne odgovara za svoje promasaje... Treba sve vratiti na sistem iz stare Grcke, direktno biranje i direktna odgovornost prema biracima, a ne prema stranci ... pa bi sve nekako doslo na svoje.
Novalić je u pravu, ako ih smjeni imaju pravo na plaću određeno vrijeme, ako podnesu ostavke nema plaćeeee
Hajd bar javno priznaju da su samo glumci kojekakvih predstava a svaki igra u reziji ko zna kojeg finansijskog fonda s ciljem sto veceg zaduzivanja Bosne i Hercegovine.
Premijera novog filma u Vladi FBiH "Gospodar ministara: Družina sjednice"...
ovako ne može!!!država propada a ovi ko kake guske.Treba ovo sve otjerat i predati se Americi,Eu,ili nekom 3 i ovima radna mjesta do 8 osnovne.
Novalić: DF neće gledati film u kojem ja smjenjujem njihove ministre>>> Premijer se dosjetio( sumnjam da je on - ali hajde) da bi njegova naredba bila kraj vladavine i SDA i HDZ-a. No sve jedno oni koji u njega vjerovali, bar tako kažu, premijer je sada pokazao da SDA bez naređivanja iz Mostara nemože da radi. Bravo Bake - AKP dusti!
SDA proevropski reformator??!! Hahaha. Ovakav vic u zivotu nisam cuo. Pa 25 godina nas nemilosrdno kradete i lazete i sad bi nekakve reforme! Ko ce jos povjerovati vasim ublehama, bagro interesno-lopovska.
Jesil to mislio na svoj sdp...imali su i oni dva mandata...
Ovi su nažalost trajni i veća govna od SDP,SBB,DF, Nase stranke možda su im blizu 100% BIH ublehe
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Novaliću, Novaliću, nije ni tvoje maslo za razmazana. Hoćete da DF_u podmetnete kukavičije jaje. Ne znaš kako će DF opravdati današnji nedolazak na sjednicu, hahahaha Isto onako, pardon, ne disto nego puno lakše nego što vrh političara pravda svoje enormno stečeno bogatstvo za 20 godina vladavine iza rata. Smiješan si, i smanji malo ubleharenje, zna ovaj narod ko mu ,,kroji kapu, a kapa mala odnosno premala.
Znači imamo premijera vlade koji nije šef svojim ministrima.. Dakle živimo u anarhiji upakovanoj u šareni papir demokratije i ništa više.
Da Bakir smije doci najbolje bi bilo javnu debatu organizovati Bakir, Dragan i Zeljko na FTV i nek kazu sta imaju jedan drugom pred narodom i onako to sve narod placa. Zar ima onih koji stvarno misle da ce poslije 23 god. apsolutne vladavine SDA i HDZ napraviti nesto ?
Nažalost ima cc 100000 ljudi koje je Sda stranka zaposlila u tih 23 godine u razne općine, kantone, federalne i državne institucije, državne firme i privatne firme koje isisavaju novac iz državnih. (dodaj njihovu obitelj i eto pobjede na izborima)
Test
Koji je ovo c i r k u s : - ovaj neće da ih smijeni ; oni neće da odu . . . Ma nema veze, sve ćemo mi njih plaćat . . . !!!
Jao, pa kakav je ovo vokabular naših političara? :)))) čas igraju fudbal i daju autogolove, a onda za predah gledaju filmove. Al' ne daju svakom u kono. :))))
ja bi najradije gledao film kako svi dobijate ostavke
Šta je nacional-fašisti?! Imate potrebnu većinu i bez ministara DF-a, koji su od samog početka suvišni. Naivno smo povjerovali u vašu moralnu i političku katarzu, ali do nje nije došlo. 20 godina prisvajate i uništavate sve što vam se nađe na putu, sve zaklinjući se u patriotizam i pozivajući se na ugroženost i vitalni nacionalni interes. Iza vas su ostali samo razrušeni temelji i opustošene konture prijeratnjih giganata... Plašite se brzorastuće popularnosti DF-a, pa na svaki način pokušavate umanjiti i negirati njihove namjere i težnje. A za ove što DF poistovjećuju sa SDP jedna kratka argumentacija - DF je napustio Vladu FBiH 2 mjeseca nakon formiranja, te je odbio biti dio tala o raspodjeli "izbornog plijena", za razliku od SDP-a koji je za 4 godine Elektroprivredu i Autoceste FBiH esdepeizirao svojim podobnim kadrovima...
@ GuzFawkes Tacno, sve su oputosili pozivajuci se na patriotizam i uzdizuci nacionalizam, a raji servirali multieticnost. Medjutim, popularnost DF-a koju spominjes, nije brzorastuca, nego kako stvari stoje "brzoopadajuca". Krecem od samog sebe. Vjerovao sam u ideju, vjerovao u pricu, ali onog trenutka kada stvorena ovakva koalicija razocarali su me. Razocarenje su kadrovi DF-a. Pa kad vidim Reufa, smuci mi se i DF i ja sam sebi sto glasah za takve. Usput, DF nije napustio vladu, jer da jeste, svi ministri DF-a bi podnijeli ostavku na poziciju, i napustili dato im radno mjesto, ali naravno, to im ne pada napamet da ucine. Poistovjecivanje sa SDP-om? Na kraju price, vidjeli smo neku vecer u jednoj emisiji Raufa i i onog malog iz SDP-a, samo sto se nisu ljubili u studiju. Najavljuju koaliciju dvije godine unaprijed. Elem, svi su oni SDP i bivsi SDP-ovci, jer kako se Zlaja povukao, sve smrdi na "ujedinjenje" ili ti ga vracanje u staru stranku.