Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novalicu ucini dobro djelo, daj ostavku.
A borci hoce da ti se spale za bajram. Bando odvratna
joj suti barem za Bajram boga ti.
Ti ces mi reci sta da radim za bajram, majku li ti hebem ko najvecu kurvu
cinimo dobra djela cijenimo mir i dobrotu i pljackaj narod
Vrati pokradeno...mafijoopovska u kojeg vi. Oga vjerujete..poganu sve vam prisjelo sto zaBajram pojedete i popijete
Fadil čestita Bajram i smatra da bi bilo dobro uvesti porez na bajramluke. Ne mogu djeca dobivati pare van procedura. Znam da je to nevažno njemu i sličnim ali od njega ni bajramsku čestitku ne prihvaćam.
Papak, navedi svoja dobra djela.
Stvarno smijesno Novalicu sto ti ovo kazes.Ti treba da cinis dobra djela , a cini mi se da iz tvog mandata nista dobro nije izaslo.
Ko je sad ovaj ruljak?
Fadil ide... Bajramu se nadah...
Jedino dobro djelo je da odeš i makneš tu svoju poganu facu iz javnosti.
fuj ...vjernik a ne zna ni kad se Bajram cestita ...vjernik na baterije
Inace SDA je puna vjernika...lopova...kriminalaca...
To je strategija, da čestita prije svih, pa da svi vide njegovu čestitku na klixu. Onako za Bajram kad klix krene objavljivati bajramske čestitke svih političara i ostale elite zasjenit će ga i neće možda građani vidjeti njegove iskrene želje...
isti jova radovanovic. samo sto je jova 100 puta bolji lik!
ja bi novaliću da čestitam mamu
ALLAHRAZIOLA premijeru i tebi sve najbolje,samo tako nastavi
Tipičan primjer Bošnjaka! Najviše je Bošnjaka dalo glas SDA stranci i izravno ovom čovjeku. On je ogledalo svog naroda. Razrok, glup, primitivan, vjerski nastrojen, nesposoban, lopov, lažov. Praaaavi Bošnjak.