Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
on zna ;D
Bakire Izetbegoviću. gdje ih pronalaziš života ti. Ne zna se koji je od kog gori i nesposobniji, pomislili smo da si sa Dinom Konakovićem završio postavljanje nesposobnih a alavih ljudi u fotlje a ti pronađe istog Dinu. I tebi vala neka je na čast kako misliš na tvoje federalne ljude, blago je vama, dokle li????
Novaliću, pamtiću te kao čivjeka u vlasti koji je najviše naškodio radniku i građaninu Federacije uopšte. Bilo ih je i prije tebe, biće ih i poslije tebe ali većeg rradničkog tiranina federalni čovjek neće imati. Neka ti je na čast. Samo tovariš jad na naša radnička leđa a boga mi i što obećaš slažeš. Bijeda od penzija i tvoja obećanja. Od tvog angažiranja u stranci i politici hajruješ lično ti i oni oko tebe. Narod je ogorčen tvojim likom i djelom.
KOM RADNIKU MISLIŠ BAJRAMOVIĆU I NJEGOVOJ PORODICI, DRŽAVNIM SLUŽBENICIMA, BUDŽETSKIM KORISNICIMA, ZBOG KOJIH SE CIJELA DRŽAVA ZADUŽUJE, DA PRIMAJU BONUSE BEZ POKRIĆA, A SVE NA RAČUN CIJELOG NARODA
Samo hrabro do kraja u borbi protiv parazita budžetskih, ukini minuli i regres, dosta elitizma i komunističkih zakona pojedinoj populaciji. Ako hoće da budu elita neka otvore firme i zarađuju koliko im je ćejf, a ne preko naše grbače
Glup si ko tocak
PA KOJI JE TO PREMIJER NAKON RATA BOLJI, KOJI JE PODUZEO BILO KOJI POTEZ U KORIST NARODA , A NE BUDŽETSKE KASTE, NIKŠIĆ, BRANKOVIĆ, BIČAKČIĆ KOJI, MARŠ STOKO
ZNAMO, zato ti se koalicija sa Fahrom i Draganom i ne zove Bosna RASTE !! :))))) MAlo ti stranka bila na vlasti 25 godina neprekidno , PA SITUACIJA POSTALA DIBIDUS NESTABILNA. A ne možeš optužiti ni Dragana sa kim ste zajedno hapali, ni Fahru jer ste bez njega još nestabilniji a ni Zlatka, omiljenog dežurnog krivca za sve :))))
Sve sami strucnjaci u PM. Evo se IMF raspituje za tebe Novalicu, kazu steta da takav kadar truhne u Bosni.
@Mujo s onog svijeta Da, upravo tako! I danas svi koji imaju mozak i dobru pamet odoše vani da rade a ostaju samo ovakvi kao što su naš bajni sirnooki (gladne oči) ppremijer Novalić i onaj gotovan Dino Konaković što uprropastiše sve do čega dođu. Ponosimo se našim velikanima i uživajmo gledajući kako nas već 20 godina pate i kradu.
kakve ba crne stabilnosti......tonemo sve dublje. hebo vas budžet ako uz njega nemate konkretan (ali baš detaljan i konkretan) plan aktivnosti za sprovođenje budžeta i unaprjeđenja ekonomske situacije. Ovako nam samo bombe bacate i spominjete ustede koje onda prebacujete na drugu stranu u troškove raznoraznih besmislica.Sva spajanja agencija koja ste navikali nisu donjela marke uštede jer su svi uposleni ostali, samo im se promjenilo radno mjesto.
DNO JE UVIJEK BILO NAJSTABILNIJE. I biće, narodna mudrost ! A NAROD ZNA !!