Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Semir Osmanagic je kralj kraljeva na promocijo turizma BIH. Veliki Boris Beker spominje Visoko i gdje je Dokovic nasao da puni baterije. Da imamo pameti nestranacku licnost tipa Osmanagica staviti na celo Turizma BIH, napravio bi bum za 5 godina, kakve prirodne ljepote imamo. On ima kulturu zapada i zna sta zapad zeli i kako provuci turiste
Treba prvo unistiti ”ima’l mene tu” mentalitet
Da imamo pameti druze ne bi se i sad na ratne neke pozivali ... Odma prica Djokovic Srbin Srbi velicaju zlocince.. Pa majku mu hocemo li ikad naprijed ici, 30 godina nakon rata se pozivamo na rat opet...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jedan od Rijetkih kojeg na ovim prostorima u velikom procentu svi postuju cijene i vole...A bilo bi sramota da je drugacije.Njega voli citav svijet..
Koja malograđanština i primitivizam, svako malo neko počasni građanin a domicilni i oni koji tu žive njih ko hebe!!!
Da nije dobio Roland Garros ne bi bio pocasni grad ja Jim. Seljacka politika PoGanica!
Ona glupaca sa 5 vrsta PRIHODA Edita Dzapo, nece na haparate iako joj svi govore da MORA.
Visoko imas slifa vise nego 10 BIh zajedno uvijek je tako bilo i ostat ce
Razmislite dvaput - malo Novaka povukao intervju pa se pohvalno izjasnio o Nebeskosti srpskog naroda.
More, evo odmah potpisujem. Sta ceka Benjaminica??
Bosanske piramide 😆😆 id u pm
Više bi čovjek cijenio da se ostavi na miru....
Odličan prijedlog, odmah i to obavezno!
Djokovic ce to imenovanje proslaviti uz rakiju “Draza”, podici ce tri prsta i zavikati “Kosovo je Srbija” i zapjevati “Mars na Drinu”.A s njim ce doci i Seselj,ciji je izlazak iz Haga Novak pozdravio.Njegov otac ponosno kaze da je Novak velikosrbin.I nemojte da ga naljutite, jer on ima nekontrolisane napade bijesa.Savrsen lik za pocasnog gradjanina Visokog.
Nego Bosnje, jel Djokovic genocidas, svaki dan govorite da su Srbi genocidasi, a sad kad dobijate besplatnu reklamu, idu hvalospjevi Djokovicu i cutite kao zaliveni.
Nije baš da šutimo.
Ne kontam komentare. Pa Semir i Nole uradili vise na promociju turizma vise vec i jedna turisticka ili drzavna agencija. Ljudi dolaze radi njihovi suptilni reklama. Kakvu su reklamu iz ministarstva turizma napravili o BiH koja se emituje u 10-20 drzava da privuku strance, gledam ih samo po nasim tv.
Do juce su Semira ismijavali ovi moroni koji se nazivaju politicarima a ucinio je za BiH ono sto oni nebi uspjeli u 5 zivota.
Piramida na 4 vode je sada krov Noletove kuće
Dodik na aparatima ,Dzole počasni građanin Visokog nikako da shvati