Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa bilo je vrijeme, kazu pisaljka je ubojitija od bilo kakvog oruzja.
ova zgrada je trebala bit zavrsena kada sam zavrsavala srednju, da upisem fax u novoj zgradi.. a tek se sad otvorila, kad ganjam papire i uvezan staz za penzije..
Samim rođenjem svaki zeničak ima jedan fakultet završen, tako da su ostali suvišni
Ne pričajte gluposti. Zenički fakulteti imaju tradiciju i ne mogu se porediti sa privatnim fakultetima koji niču kao gljive poslije kiše. Ovo je velika stvar, popravljaju se uslovi studiranja, tj. obrazovanja koje je temelj razvoja jedne zemlje. Ne znam koji su univerziteti u BiH posljednih godina uspjeli amfiteatar jedan napraviti..
Dok ne budemo imali bar po 1 fakultet (što državni, što privatni) po glavi stanovnika, NE ODUSTAJEMO!