Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako ce biti u Sarajevu mada je hadzibasketbalija Konakovic obecao konkurse
Stvarno je lud onaj ko je ocekivao drugacije. Tj. lud je onaj ko je pomislio da ce neko pomilovat sda kadrove i ostaviti ih na funkcijama. Kako kazu nadrealisti:"j*bo vlast koja ne mijenja".... Mijenjaj nas, mijenjaj nas!
polni organ naše polikite je Skaka ;€
e sada cete vidjeti na dijelu PROGRAMSKE KOALICIJE haha
Ove jedino esbebeOVCe imaju koristi i omaste brkove, BILI i OSTALI u vlasti ! Ulaze u Upravne i nadzorne odbore ui skrecu oglase u frizerkine novine ..
Zavrsne pripreme novih uhljeba za krcmu svjezih miliona kantonalnih budzeta.Razlika samo u rubrikama:primaoc i broj racuna.
ovi nikad i nisu govorili o programskoj koaliciji. ovi su, cim su se izbori objavili, sjeli dogovorili se o podjeli kolaca i to je to. o programskoj koaliciji se govori samo u kantonu sarajevo i do jedne mjere u tuzli, koliko vidim.
Uhljebi i dalje po svom, stvarno traze belaja
Kolika je populacija Unsko-Sanskog kantona? Prema nepriznatom popisu iz 2013. - 273.261 ljudi. U realnosti, dakle, manje od 250.000 ljudi. I smanjuje se - varijanta u Bihaću je "ko izađe poslednji neka zavrne vodu, struje će iovako nestati". Preostali u tim SDA favelama su više zainteresovani za Hrvatsku i Nemačku nego za Sarajevo.
Nepismenoj SDA talibanskoj sirotinji neprijatelji nisu potrebni - sama je sebi najgori neprijatelj. Čekam Fikreta Abdića na belom konju... pusti ti Kladušu, uzimaj Bihać.
Ove ogromne pozicije su razlog zasto se Kantoni nece nikad ukinuti, iako razaraju ovu drzavu. Zato bjezite iz ove drzave, ovdje se gube godine dzabe.
Pa mora ovako biti jer SDA je postavila svoje clanove na ove pozicije, pa nece valjda nova vlada raditi sa ljudima iz protivnicke stranke, kako drugacije da sprovede svoj program ako nece imati svoje ljude tu?
Tačno tako.Pa zašto se onda bunite i sipate drvlje i kamenje kad npr. na idućim izborima pobijedi SDA i postavi svoje ljude, onda je to nepotizam,namještanje i slično a sad je to u redu.Pa i u SAD-kad pobijedi npr.republikanska stranka i predsjednik je republikanac on dovodi svoju administraciju, smjenjuje staru administraciju i postavlja svoje ljude da provede svoje ideje
To što si rekao je sasvim ok osim u jednom dijelu a to je da se postavljaju podobni a ne oni koji su sposobni, iako su se kleli u promjene a izgleda se sve svelo na smjenu sda a ostalo će sve biti isto. Ili možda čak i gore, vidjećemo.
kao da se moglo nešto promijeniti sa 2344 ministarstva za pljačkanje javih resursa i isušivanje budžeta. pa koga god da nasade bankrot je zagarantovan. svaki ministar ima 2 šofera, Sexetaricu, svoju “ekipicu” za pranje para, a čega se dofati ostavlja trag iza sebe kao puž golać. Ljigav.
100% postavljaju stranacki kadar kao i ostali, al mi ovo lici na placeni clanak
Koga li će da postave za direktora aerodroma u Bihaću? Nije pošteno, Air Fadil je sam lepio onu maketu i crtao one crteže... i sad će neko drugi da bude direktor.
Ista govna, novo pakovanje.
Cudo, to se prvi put desava kod nas a posebno u USK kao najreprezentativnijem kantonu u drzavi :)