Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako li ovaj Čović-POTRČKO misli doći do svog entiteta
Pogledajte im odijela.Potpuno ista,samo što Ćović sa svojom kravatom naginje SDP-u.Ako bi prešao u SDP možda bi i postao presjedavajući vijeća ministara koje ćemo uskoro ukinuti a biće vlada RBIH. Ma samo se šalim kao i Čović što se šali o četiri teritorijalne jedinice:Srpsku,Bošnjačku i Hrvatsku kao i distrikt Sarajevo.Poslije bi i Sarajevo podijelili na tri. Brčko bi dali Madžarima, ta nećemo se valjda još oko njega svađati?Neum Česima ionako ih tamo ljeti najviše ima. Imali bi tri glavna grada ako bi to djeca u školi mogla zapamtiti.Mostar,Tuzla,Banjaluka. Zgrada predsjedništva bi bila glavna zgrada u BIH. Zamjenica te zgrade bi bila zgrada parlamenta BIH i to bi bila (s)ex teritorija. Višak naroda iz ova tri entiteta dobrovoljno preseliti u entitete sa njihovom većinom.Jedini problemčić su oni ,,ostali\'\'.Za njih bi napravili jedan poseban kanton možda negdje na tromeđi ova tri entiteta. Eto vam ideja fašisti pa malo razmislite o svemu.
@Ante Imaš li možda i glazbenu želju :))))) ti mora da si Ante kung-fu Jelavić bolje napiši da si za potpuno prekrajanje međuregionalnih\"granica\"
braco srbi braco srbi spremite salte , bit ce mesa bit ce mesa ........ hrvatee
@ante A te ti zelje svome Djeda Mrazu stoko pohlepna.
Samo pazi da ti mi ne \"odrbranimo\" Hercegovinu cijelu.
A kako ces to objediniti i kako to mislite samo na podrucju federacije praviti naki entitet tj jos jedan blentitet koji bi u zavrsnici u stvari samo trebao biti noz u ledza nasoj domovini......i gdje je tu sve ono sto je genocidna sumska otela......to halalite a kao ovo ste o0dbranili.....SIKTER SKUTORI I IZDAJNICI SVOJE DOMOVINE !!!!!! Idite na livade ma-rvo pa tamo u toroviuma zivite !!!!!! Mozete vi porucivati sta hocete........i mi vama porucujemo nejma nista od toga !!!!!!!
Županije Herceg bosanska,Zapadno Hercegovačka, Hercegovačko Neretvanska, Posavska i Hrvatske općine u srednjoj bosni (Vitez,Novi Travnik,Bila, Busovača,Kiseljak,Žepče,Jajce,Dobretići..). Ono što je Hrvat u ratu obranio vrijeme je da se napokon objedini!!! BiH-BOG I HRVATI
@Simeon, oprosti, radimo svakako, ali sigurno ne iza leđa. Jasno i glasno, nikako iza leđa, Hrvati Bošnjacima poručuju da žele federalnu jedinicu sa hrvatskom većinom. Hrvati žele BiH, to je naša domovina. Federalne jedinice mogu biti isprekidane da bi se tako garantirala cjelovitost BiH. Čovićev prijedlog će stabilizirati BIH, a SDP je uništava. Mislim, može netko vjerovati u ovo što tvrdim ili ne, ali sigurno nema ništa s leđa ni nejasno, zar ne? :)
E pogledajte sad Bosnjaci,da ste s nama bili zajedno pocetkom 90-tih (ista kultura,mentalitet,muzika,hrana, veseljaci i volili ste Yugu kao i mi)sad ne bi Covic kao i oni prija vam radili iza ledja.Sad bi smo bili u jednoj drzavi sa 70% morske obale a sjetite se da Bosnjaka vise zivi u Srbiji nego u Hrvatskoj.Pogresno ste se prestroili,a oni vam rade iz ledja..
OVI GORE NA SLICI SU DZELATI BOSNE.....
@Mahrio iz Orašja, 1. Hrvati ne kažu \"glaso\", \"uvatio\", \"folirant\". 2. U Orašju je pobijedio HDZ.
Zasto bi neko iz HDZa bio presjedavajuci ?ja sam Hrvat a glaso sam za SDP koji si ti folirant covicu samo Raguz ili neko od Hrvata iz SDPa....toliko od mene u pogresno si se kolo uvatio....posrbice
Smrdo seljoiberski.....koji se vazda potpisujes tudjim nikom zato sto si kao genocidni vlah samo da otimas tudze posto ni sam ne znas sta si i ko si........da te malo ispravim niti sam ja dijaspora seljacicu......vec patriota koji je jednom stajao na braniku BiH kad ste vi genocidni p-si kidisali po svemu sto nije vase i koji ce to opet aBd ako zatreba......a sto se tice relativne vecine krkane losa ti je matematika ili si ko i vecina genocidnih vlaha neobrazovan a samim tim los i iz matematike.......vecina smo a to sto mislis da su hrvati ili ispravnije BiH katolici uz vas cobane genocidne hmmmmmm mozda saka glu-pih skutora znas brale a ostali vas obozavaju moro-nu !!!!!! PS nek ti ga mama sponzorusa genocidna po-pusi i nama svima zajedno sa tobom seljoberu.....SIKTER !!!!!! RS=GENOCID
U Bosni ste relativna vecina tj. Srba i Hrvata zajedno ima vise od vas. Tako da mozes da ga pu.sis. U Dijaspori iz koje se ti javljas e tamo ste apsolutna vecina iz BiH ali ste opet manjina jer u dijaspori ima Srba iz Srbije kao i Hrvata iz Hrvatske. Kako god okrenes ja vam ne zavidim.