Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokrenite proceduru skidanja Direktora preduzeca.
Ja se zovem S.Preletačević.Inače sam direktor jedne javne kantonalne firme.Do sada sam bio član sljedećih političkih stranaka , hronološki: SDA, SZABIH, SDA, SBB-a i sada sam u SDA.Spreman sam se učlaniti u neku od 6 stranaka koje će činiti vlast u KS, a sve zbog mog daljnjeg ostanka u direktorskoj fotelji. Inače sam sklon smutnji, spletkama, lažima i lažnim obećanjima, te smatram da sam idealan da i dalje budem direktor.
Ka cirkusa Jusko WC koridor
Samo naprijed. Ima vas u politici i inace po foteljama taman toliko da 2 stanovnika dodju na 1 politicara. Fino to raspodjelite. Kad nestane u budzetu ima mmf. Karajte dok mozete
pada ova vlada sa prvim slijedecim snijegom
Jel ima koji Hrvat u vladi KS?
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Služba za zapošljavanje nema nikakvu korisnu funkciju u društvu. Pitajte bilo kojeg nezaposlenog. Realno treba ih zatvoriti!
Na slici svi bulje u kameru. Haha
Tako mi Boga dragog..ne držim stranu SDA...koja je nažalost puna lopova i kriminalaca..koji su časnu ideju odbrane i ponovne izgradnje Bošnjačkog identiteta (dokinutog od strane boljševičkih i komunističkih zlotvora) kojom su bili vođeni osnivači ove stranke..svojim uskogrudnim i sebičnim interesima uništili i na taj način,jednu plemenitu ideju izgleda zauvijek pokopali..ali ovaj konglomerat ove skamarijane i nasilu sklepane intresne bagre ova zemlja jos nije doživjela
Nisu oni pobjedili što su bili dobri, nego što je SDA bila užasno loša.Sjećam se dobro kako su se SDA, SDS i HDZ rugali svima koji nisu pripadali njima i optuživali ih da su "komunjare".Ne vidim da su ove tri "narodne" stranke donjele ičega dobrog narodu, osim što su opljačkali sve ono što su stvorili "komunjare"Pogledaj samo sadašnje prostorno planiranje i sve će ti biti jasno. Šta ono ponovo pregovaraju sa mrskim Fahrim ?
Gledaj supljih faca sto se smiju.Sarajevo grade sta ti s**** rade,sramota ko je premijer i ko cini vlast u Bosnjackom kantonu
jusko je li te stid????
Iskreno, ja sam protivnik nedemokratskih, diktatorskih režima na temeljima klero-nacionalnih politika održavanih uz pomoć JP (javnih preduzeća), nezasluženih socijalnih privilegija za određene grupe, i hiljada plačenih minderaša, halkara, članova nadzornih odbora, glavnih odbora, uposlenika JP ( čast izuzecima ) ograđenih bedemma povlaštenih porodica koje su na svim stranama. Nastavak slijedi.