Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seljacina!
ovako okoncaju oni koji se osile i misle da su iznad sda...
a realno bez te iste sda bili bi niko i nista. Neg jel kome poznato da li je i jedan odstupnik vratio stanove imetak auta stecene u zloglasnoj stranci? ovaj dino sepic itd. ? alaj vas narode prave budalama, krade 20 godina preko noci promjeni dres i vice oni tam kradu,a on ukradeno cuva...i to vam nada ljevico?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koja je ovo lopovcina,,sve direktorske pozicije po Tuzli on postavlja..
Tuzla je prepustrna da njom vladaju ljudi iz okolnih sela jer su vidili kako je lisica lukava pa kopirali. Ja ne krivim njega za to sto radi nego krivim TUZLAKE koji su im to dozvolili.
pa ovo je Dino hadzija Tuzlanskog Kantona
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da mu dragi alah podari zdravlja..Zivio nas PRESJEDNIK
Ovakvu penziju kakvu je Kuko dobio svako bi poželio. Zaradio je "pošteno" i za sebe i za decu, a ostaće i za unuke malo.
Za one koji nisu upoznati, ovaj Mirsad Kukić je osuđen za privredni kriminal, a nije boravio u zatvoru dosuđenu kaznu. Bivši hotel Litva u Banovićima, uspio je uknjižiti u svoj posjed. Suprugu je (E. K.) postavio na čelo Općinskog suda u Banovićima. Policija u Banovićima je bila pod njegovom kontrolom 99%.
@Bosanskitigar neka si nas prosvjetlio ,a to sto tvrdis zato treba imati dokaze ,a ne laprdati po portalima
Utvrditi porijeklo imovine i ostale radnje pa procesuirati
Pojam “lider” ima epitete. Ne vidim ih kod ovog fosila!🤔
opet se za sve pita,, fujj pljuc
Nije fer. Opet Bošnjak.
To isto kao i Dusanka Majkic samo da uzme par milja otpremnine pa ce da se vrati...
@Bili_boy .. vidis.. njih dvoje bi mogli oformit zajednicku stranku .. ista su g.vna..
A jazuka, evo necu moci spavat mjesec dana. Nakro se taj ublehar za dva zivota!
Lik koji je rudniku dva puta prodao istu kuću i okućnicu zbog proširenja kopa...a to je samo kap u moru njegovog lopovluka...
Kako draga i pitoma faca ko ga ne bih volio
Gotova era
Sad kad legne dvije milje penzija uffff
Hoce li se utvrdjivati porijeklo imovine.
Gospodar života i smrti u općini Banovići