Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vrati pare sto si pokrao od kk bosne,zavrsi fakultet za fizicku kuturu u roku od 6 mjeseci i sad on ima kao pamet da vodi kanton sarajevo,to ni u africi nema
pa nismo u africi da se poredimo s njima!
tako je!! nek i meni vrati moj ukradeni kliker, potvrdila mi je tetka sabaheda jer ga je ona vidjela.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Koji je ovo prodavač magle, dvije godine ništa nije uradio. Samo govori od sutra novo...i govori o odgovornosti drugih za njgove kriminalne radnje...užas gdje živimo.
glasali ste, sad gledajte i trpite
Hrabidečko, prvo kaže se nigdje, a ne nidje. Iz ovoga mi je jasno zašto podržavaš premijera, vjerovatno ste na isti način završili školu. U pogledu preporoda, siguran sam da si ga osjetio jer je zaposlio tebe, jer on voli ulizice i ljude koji pišu nidje.
La Cosa Bosna
Koliko se medijski eksponira, jasno je ste zeli PREDSJEDNIK KONAKOVIC 😊 Ozbiljno se Dino Konakovic zacesljao da preuzme poziciju predsjednika stranke, drzave, velikog vođe bosnjaka... Bakir je ozbiljno slijep pored ociju ako ovo ne vidi! Udari na ljude iz SDA, spinovi, medijsko sveprisustvo. Svaka cast DINO KONAKOVIC, PREDSJEDNICE!
O cemu prica covjek koji je kupio diplomu??? Sve sto je Dino Konakovic dotakao unistio je! NEMAMO VODE! SVE STO JE OBECAO SLAGAO JE! Smije li Dinu Konakovica tuzilastvo istrazivati?????? Je li tuzilastvo postalo servis Dine Konakovica??? Dokle vise?!?!?! DINO KONAKOVICU, PRICU O BORBI ZA GRADJANE I ONAJ WANNABE GLAMUR MOZES SAMO SAM SEVI PRODATI!!!!!!
dino,,moguli ja biti direktor,,jebiga ali ja sam diplomirani radnik,,imam diplomu da sam zavrsio zanat,,,svakako nema konkursa niti kakvi provjera,,oko tebe tvoji ministrici ni srednje kako treba nemaju..
koja ubleha. daj bolan ne bio, rijesi nas stalnih redukcija. prodavanje magle pred izbore
...dobar glumac...fotka ono kao : "you talkin' to me ?"..........:))
"Nisu ljudi krivi za stanje već sam sistem i činjenica da niko prije nije malo bolje analizirao šta se u toj turističkoj zajednici dešava", rekao je Konaković. NE MARSOVCI SU KRIVI moj konakovicu....
Ovaj se samo slika i priča. Kad radi ?
lik nas zahebava, majke mi... Ovo je njemu scena na kojoj glume on, žena mu i sdaovska raja
aj neće li barem omogućiti Hrvatima i Srbima da barem kao turisti dođemo u Sarajevo i popijemo pivo na Bašćaršiji
Ne zna čovjek jesi li premijer ili Čkalja.
Covjek sve zna, ipak se radi o genijalcu koji je zavrsio vecernju, trenersku skolu, futavac zadnji, ciganin je al najlepsi
taman kad sezona prodje, bravo !
Ovaj iz kulta zlatnih kasika se dobro zahajcao za TZ. Po cijem li nalogu poltron sada plese?? Hhhh...
Zasto bi krali oni, kad mozete vi, jel tako ?