Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar nije bilo fer i da daš ostavku na mjesto zastupnika u PS BiH? Ali ne, budžet je sladak, samo ga se treba dokopati, tada se možeš oslobiti i stranačkog balasta.
DF ponovo pokazuje da osim ideala nema ništa. Mada su i ideali upitni obzirom da se radi o pastorčetu SDP-a, stranke koja je šampion demagogije, lijepih slogana i šuplje priče.
Ja maloprije na Skenderiji sretnem Komšića i Đonlagića , a oni uplakani , suza suzu goni ... ama šta je bilo ? "Mahir više nije predsjednik DF TK" podam im po maramicu izvadim sebi jednu pustim suze da teku :''''''(
DF ponovo pokazuje da osim ideala nema ništa. Mada su i ideali upitni obzirom da se radi o pastorčetu SDP-a, stranke koja je šampion demagogije, lijepih slogana i šuplje priče.
Mahiru niko nije platio izbore, sam je finansirao i sam dobio te hiljade glasova - sam će i raspolagati sa njima. Ovi što su dobili mjesta na g***** bi trebali razmisliti, pogotovo njihovi fanovi koji su kontali da će preko njih namaknuti neko mjesto na državnim jaslama!
Pa, Željku stižu opomene i napomene sa svih strana ali avaj! Što ne podnese ostavku turistički radnik iz Sarajeva, sve funkcije koje je mogao prisvojiti je prigrabio i drži ih " čvrsto"! Moratćemo ga motkom najuriti sa mjesta glavnog kantonalnog seronje! A biće izgleda brzo. U KS se spema masovno napuštanje čak i poslanika - mafija, propali SDP-ovci i tajkuni polako dolaze do vlasti u DF-u!
"Mahir Mešalić, predsjednik tuzlanskog Kantonalnog odbora Demokratske fronte – Željko Komšić ljutito je reagirao na učestale informacije plasirane iz SDP-a o navodnom raskolu i svađi rukovodstva DF-a u Tuzli. Tim povodom napisao je otvoreno pismo lideru SDPa....." HAHAHAHAHA Da nije tužno nastavio bih se grohotom smijati.
Pogledaj mu biografiju i vidjećeš ko je i šta je. Ovdje u ratu se uvalio u MUP da čuva objekte daleko od linije, ali je za to veoma rado otišao u Irak za dobre pare. Fuj...........
Sta si mislio,da je DF nova lijevica?!Trebo' si znati da je to samo jedna frakcija SDA.Pa vec 3.5 godine su u braku sa SDA npr. u sarajevskom kantonu.
DF je najvece zlo u ovoj drzavi serem ti se komsicu na coskastu vugla
nije se našo u talu?