Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa logično. Sandžak je južna pokrajina Srbije, a i Sefer se za fotelje kako mu i dolikuje prodao koaliciji dodo-zlaja. Moral dno dna.
ako je to u Tuzli super pod SDP-om .... ja onda ne znam zbog cega Cigo sa pasosem u ruci da mu platim kartu do Bec-a. Ja mu fino rekoh pitaj SDP-ovce a ne mene.
a cuj ovih sandzaklijica i oni se pridruzili izdajicama i dodikovim poslusnicima!
haha cuj levata tuzla svijetli primjer.da umres od smjeha.ulice nikakve ,narod gladan,najbolje rade butici polovne robe.tugo moja,kad pomislis da je to kanton sa najvise prirodnih bogatstava a plate uzas ulice na prilazima gradu pune mrtvih divljih zivotinja,strajkovi svakodnevni e prcim ti takav svijetli primjer,mi necemo da budemo svijetli primjer ovce zaslijepljene!
pa što u tuzlanskom kantonu ima najviše štrajkova kad je tamo vlast naj naj naj bolja?
Sve je dobro, samo se ne smije dozvoliti da Tuzla padne u ruke SDA, onda bi i ta svijetla tacka postala crna, mnogo crna.
ne podrzavam sdp ali ono sto su oni radili za protekle dvije godine nije za odbaciti, ne moze im se za rad nista reci, trude se i rade
dok je SDA bila na vlasti sve je funkcionisalo kako treba, a ovi nemogu ni vecinu na glasanju ostvariti i hoce da vode kanton i drzavu hahahahahaha
Tako treba......Sretno za novu koaliciju..svaka cast za SDP
TK je jedan od rijetkih primjera kako treba raditi i funkcionisati
SDP je do sada vodio Tuzlu pravim putem i sigurno znaju sta rade i ovaj put:) Imaju moje puno povjerenje.
Svaka cast za novu koaliciju....
Naprijed SDP....To je stranka koja radi za narod....
Sve je bolje nego stranka demokratske akcije, vjerujte sve, oni su se zalijepili za fotelje i misle da ce tu biti dovijeka sto je nedopustivo
Tuzla je SDP-ov svijetli primjer, sretno sa novom kolalicijom.