Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se samo sjetim osnovne skole i jeseni uvijek sam volio pocetak skolske godine...ovo ni na sta ne lici
Škole u TK vazda kontra... u ostatku države manjak kod nas višak... pa prošle godine sam u Gimnaziji im'o samo 4 profesora Bosanskog... haos živi... a svaki od njih ima svoj način rada. obrade lektira, testova...
Nije višak, nego se isti ljudi, sa puno staža, prijave u vise skola i u svim budu prvorangirani, sto znaci da mogu birati gdje ce se zaposliti. Problem je kad odaberu jednu skolu u kojoj ce raditi, ostalima ne posalju napismeno da kod njih nece, pa ne moze skola nekog drugog primiti.
Devetogodišnja škola izgleda kao laboratorij za eksperimente dr. Mengelea. Jbm mtr OSCE-u i ostalim bjelosvjetskim hohstaplerima koji su nas na to nagovorili. Sveta Titina škola
Doduse, cudilo bi me da je sve po PS-u.
Mogu mislit kolko je drago djeci sto nece poc u skolu
da nepovjerujes...
Roditelji i vlast ce definitivno napraviti od skolaraca naciju "idiota" kako je krenulo, jednostavno neukog je lakse kontrolisati posto ne razmislja svojom glavom, a ucenog teskog, i sto ce nasim politicarima skolovani narod, kad bih odmah zbacili sa vlasti, "bolje kad su glupi", lakse ih kontrolisemo i rade sve sto mi hocemo!
Bijela kuga hara u BiH. Bili mi Hrvati, Srbi ili Muslimani djece se sve manje rađa, mada se međusobno j***mo više nego ikada.
Fali seksa, a najviše među političarima. :)
Toga ne fali među njima, ali nema rezultata.
Dali će morat nadoknadit ? :D Ako neće nek ubustave i u ZDK šifra:gimnazijalac :D
*da li
i kad djeca odrastu bit će zatupljena ko ***
Neka, nek se odmore djeca xD
od cega???