Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Javite kad je vjenčanje !!!
:)))
....šta kupiti mladencima... ? ; )
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zar nisu kengur i kengurica:D Sretno im neka potraje.
Aman, crni lektore! U bosanskom jeziku se kaže kengur, a ne klokan. Toliko kritika prošli mjesec zbog ovoga, a oni opet ni mukajet!
Prva ljubav zaborava nema
đe mi je lav ba .. nikad ne izlazi,moram ga ja za uši vućii ccc
Samo se volite, da imamo što više kengura :DD
upri klokane u nju, oplodi je ko pcela cvijet
hahaha super
'nači raste ljubav izmedju klokana i klokotnice.
Izgleda da su valabiji
Ovo je zanimljivije od rodenja engleske princeze
sram ga bilo , uz ramazan
Čudo nije klokan koji je u toku okupacije sve vrjeme bio u opkoljenom sarajevu i koji je ranjen od agresorske srpske granate , ali ga je ljubav ženke održala u životu, koja je inače poklon muhameda bin ali erdogan davutoglua predsjedniku bih aliji izetbegoviću. Svaka čast klix! Konačno jedna objektivna priča...
Samo klokani vole starije ženke...baš su klokani!
pazite sta radite,da vas vehabije ne vide
Ljubav na prvi pogled :)