Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U mojoj ulici SDA ovce kupljene za dvije ulične sijalice.
Opa već Bošnjo pali motanu cigaru uz kahvu čita kliks i kae: "Oho što ecdea ulaže u našu ljepu Bosnu trebo bi glacat ca njiha" Tako nas zmijuga od 1995
blondie vidiš li koliko si stupidan 😂😂😂😂😛😛😛😛
Zadnjih dana Općina Novi Grad i SDA NG popravljaju svoj imidž plasiranjem ''podviga'' preko svoje PRES službe i plačenih članaka.Ako napišem više blokirace me ili staviti na ''stand by''. Inaće sam u posebnoom režimu tako da mogu očekivati najmanje bušenje guma, lupanje šoferšajbne ili da se ''sapletem'' niz basamke.
Evo zove me jaran Fahro i veli: Ipak ti Hamo napiši 'nedaj Bože''.