Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok nekom jednog dana ne pukne pa zadje po ovim sto \"lajkiraju\" ove odpatke po fejsbuku. Imas ime, prezime, grad..
mi nisu jasni ti ljudi, kakav mentalni sklop trebas imati da konstantno zivis u nekoj proslosti, slavis izgubljene bitke, sanjas o nekoj utopiji od zemlje koja bi bila mimo ostatka svijeta, o nekim osvetama, nije mi jasno kako nekontaju da nikad nece ostvariti to sto misle tj sanjaju, niti mogu, tolika kolicina nepismenih idiota koji ne vide dalje od nosa, naravno ne generalizujem i ne mislim da su svi srbi takvi
Internet i 49% BiH to je još jedino sigurno utočište za svetosavske teroriste. A i to je pitanje do kad.
Po ovom sto citam isti ste vi i oni niste odmakli
Ja sam srpkinja i stidim se svoga genocidnog roda! Zivim na zapadu i dobro znam kakav je osecaj kad te citav svet gleda kao pripadnik ma.fije, kri.minala, zlo.cina, genocida.......jer gde se god desi neka pljacka, otimacina, zl.ocin, uvek stoji srbin iza toga. I zato me komentari ovih t.z. srpskih eroja nimalo ne iznenadjuju, jer znam na sta su sve spremni. Sramota!!!!!!!!!!!
@brko ajd ti brko obrij se pa nam onda kaži šta je bilo u srebrenici
koji su ovo jadnici.. pogledaj samo vapaj za KOSOVOM... HAHAHAHAHAHHAHAH kako su jadni i bijedni. oj sm.rdi mamu vam vasu koji ste vi luzeri.
Prvo VI sa Sarajevo-x.com počnite pa će i ostali....
Koji bedan narod i bedna vera svetosavska.
ma poklacu ja njih sve
Boze pokazi im pravi put
ti si bre opranog mozga, imbecil neodgojeni zalupani grrrr
ti nisi nikakav bosnjak, ti si ku.rcina
@JERKOO je djete INCESTUOZNOG odnosa :)
Genocidan narod šta ćeš. Neki su taj problem riješili, Kosovari i Crnogorci će uskoro samo mi ćemo ostati sa go.vnima u dvorištu.