Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mujo nabijem te
Meni je prosto žao Arzije. Njoj treba stručna pomoć kada se vrati iz Londona, Pariza, Njujorka,...gdje li je već. Gubitak predoziranog sina, rastava od muža, njena borba protiv svih,...Previše pritiska na nejaka pleća ove žene. Psihički je to neizdrživo! Potrebna joj je stručna pomoć!
Očigledno se uz vlahe naj sigurnije osjećeju...jer muslimani im ruše koncept kjafirskog života...
E nek ste vlahinju vala doveli da vam smrdi tamo...
vratite nam tetu Arzu, nas je ove tete strah
ctrl+shift+del...ctrl+r :DDD :P
pitam se koju ce krsnu slavu da slave obdanista i kad stižu boje za vaskršnja jaja,dječica treba da se vEžbaju to je dEčije tako se radi na sokocu rogatici , leskovcu , sapcu pa zasto ne i sarajevu . volio bih da grijesim u gore navedenom ali znamo mi sta je nama u Sarajevu petokraka donijela 91 i u sta se je transformisala .
ja sam iznenadjen i uvredjen!
Ma sta se odma bunite, nije niko izbriso namjerno, nego se garant cistacici prosulo malo Domestosa po serveru dok je cistila kancelariju!
Vasva je sarajka, iz vrlo normalne gradske porodice, jako nenametljiva i tiha osoba, totalna suprotnost od Ažd...pardon Arzije...ne znam iz koje je stranke ali kao osoba - desetka!
Ništa novo u T.e.h.e.r.a.n.u.
nevjerovatno, od danas bojkotujem vaš portal
Neka brisu, mamicu im izbrisem
iz koje je stranke Vasva Jajetović
CUJ NEMA DJED MRAZA ,DOK JE BILA MLADA PRIMALA JE OD DJED MRAZA
Interesantno da predvodnik roditelja koji su bili protiv Arzije je dobio zaposlenje kao savjetnik za informisanje novoga ministra za obrazovanje Emira Suljagica
ma treba odma i ovu novu smijeniti, može nedaj bože i ona ugroziti sistem hehehe. a hljeb nećemo ni jesti.