Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RTL,........RADIO TELEVIZIJA LOJAVACA KO TO GLEDA NEK I PLACA. MISLIM DA JE TO STRIKTNO RTV,....RADIO TELEVIZIJA BALISTAN ILI MUSLIMANSKA TELEVIZIJA.
@ Ateista možeš je \"izbjeći\" tako što ćeš telefon plaćati preko uplatnice jer je ta pretplata na računu bh telecom-a. Umanjiš iznos za tih 6,95 od ukupnog iznosa računa.
@ludilo A kako mozes izbjeci placanje pretplate? Ozbiljno pitam, htio bih i ja, necu da im dajem pare iz principa.
Mislim i znam da je sveukupan \"program\" javnih (citaj stranackih Dodik, Tihic & Chovic) emitera u BiH toliko los da je BLIZU OCAJA! Federalna tv je gomila bezveznih programa (izuzev par bljestavih trenutaka), a o RTRS-u necu ni da pisem, osim toga da jedan javni emiter (RTRS) koji ne prenosi Bajram namaz ili katolicki Bozic, zasluzuje javno zigosanje u zemlji kakva je Bosna i Hercegovina, i gdje su ta vjerska pitanja jako osjetljiva. Svojim idiotskim ignorisanjem svih vjerskih zajednica osim pravoslavne, RTRS samo dokazuje da je jedna obicna rupa i leglo ffasista. @Akademik, razumljivo je da psujes ovo ccetnicko djubrre, tj. Momira, ali ne moras biti tako prost i provati kao ti jadnici, jer ccetnicko je jos godinu - dvije, i oni su gotovi, kao i uostalom svi proffasisti na Balkanu.
Majke mi moje ja našu televiziju uopšte ne gledam. I evo baš nešto kontam, gdje u svijetu postoji još nešto što moraš plaćati, a ne koristiš? Razmišljam da prestanem paćati taksu. Ionako im je zadaća da nam umotano u velofan serviraju lopovske odluke parlamenta i inih. A gdje su kod nas novinari koji daju svoj stav i kritikuju pojave i dešavanja? Daleko je javni servis od koristi građanima.
jednostavno ne mogu odoljeti. Ti si Akademiku jedna obicna ljudska gnjida i mufljuz. Odvratno je sve kazes, napises mislis. Stidim se reci da u ovoj zemlji ima takvih kao ti. Odvratno. Koja li je tebe poplava izbacila primitivac jedan?
Djubrad jedna pohlepna da mogu i kisu Boziju bi uzeli.... puu
@AKADEMIK, nek si skreso nanu ovom Momiru, nekulturnom fasshistickom smrradecu! Bas se vidi ta je lik (Momir) pravi chettniko-fasshista, majku li mu yebem u gujcu!!!!!!
e sad vise definitivno necu placati pretplatu...sto je bezobrazno bezobrazno je...najlakse je \'otimat\' ljudima pare....kad se fino zasluzi ljudi ce sami poceti davati...djubrad jedna, isti te bh telecom
pa ako samo nekoliko feninga određuje hoću li gledat sadašnju lošu sliku i tu buduću dobru, onda požurite sa tom digitalizacijom. I da, stvarno bi bilo lijepo da računi za RTV taksu dolaze odvojeno od kojekakvih drugih računa. Uzmite u obzir da bh telekom više nije u svakom domu, i da mnogi uveliko prezale na alternativu...
potpisujem...fakat kloc
po tvom izražavanju ti si miljama svjetlosnih godina daleko od bilo kakvog akademika... sramota!
@ MOMIRE, JADNI MOMIRE! ;-) A NA KOGA SI TI TO MISLIO POD OVIM \"LOJAVCI\"?? PA DA ZNAM, MOMIRE KO SU ONI. ONI SU TVOJI MAJKA (KURRVETINA) I TVOJ OTAC (KOMŠIJA) ;-) :-D .... :-D :-D :-D :-D :-) ;-)
Neka je lojavci placaju i onako je njihova !
kad bih plać\'o pretplatu, možda bi me i zabrinulo ovo poskupljenje...