Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to bruka, to je maestralno osmišljeno da uštedimo. Pa ako nas ne skuže, dobro jest. Ali eto, oni nas skužili, jbg.
@Ipkis BiH po hiljaditi put pokazuje da njeno postojanje obesmiljava postojanje drzava, prava, demokratije, politike itd... Napravljen je monstrum drzava koja ce se opet raspasti u moru krvi. Samo je pitanje vremen kada se nekom za zapada ne bude moglo dizati, pa ce svoj gnev izbaciti na narodima u BiH. U interesu svih naroda u BiH je da se ona rapsadne, i svako dobije onoliko koliko mu pripada. Od tog monstruma ce da zive politicari, a obicni narodi ce umirati u svojoj mrznji i siromastvu.
Što je više na vlasti koalicija SDA-SNSD-HDZ, to je manje BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bogami polako ali sigurno BiH postaje najcrnja rupa Evrope
Trošak za mobitel Saše Magazinovića, zastupnika SDP, iznosio je 1.244 KM i taj trosak SDP izdajnickog agenta srbijanske sluzbe bezbjednosti za koje je dr. Lagumdzija kazao da rade za susjedne drzave je iznosio daleko najvise od svih zastupnika Parlamenta BiH. Valjda stalno zvao i bio u kontaktu sa svojim nalogodavcima iz Srbije. Cak izgradio i apartmane na Jahorini, parama tih srpskih sluzbi. SDP je neprijateljska i izdajnicka falangaa koja radi sve da amortizuje srpsku agresiju na BiH.
Iz Parlamenta BiH demantuju Magazinovića: Obmanjuje javnost, BiH platila obaveze prema IPU. Magazinovic klasicni lazov SDPa
Idu sada i peshmerga pjesme...https://www.youtube.com/watch?v=mGvbx2q1yf0...Hozan Alin - Peshmerga Song
Lažove ubačeni špiune
Bella ciao - Kurdish version by Chia Madani https://www.youtube.com/watch?v=vxfiy8S-XLM kurdi....
Iz Parlamenta BiH demantuju Magazinovića: Obmanjuje javnost, BiH platila obaveze prema IPU. Klasicni SDP lazov!
SDP-ovce, provjerite dezinformacije koje širite i manite se senzacionalizma - laganja BiH javnosti. Na ovu vijest, koju si olasirao - zvanični odgovor je: "Vehabović: BiH je platila članarinu u Interparlamentarnoj uniji". Dakle, tako se ne dobijaju izbori, u vlast nesmijete nikako jer neznate taj zanat. Na kraju, postajete trač stranka jednog ili pet šest lica!
Informacija da BiH prijeti izbacivanje iz IPU zbog neplaćanja kontribucije za 2019. godinu je netačna i paušalna.Obaveze prema IPU su izvršene - kazao nam je Nakon što je danas Saša Magazinović, zastupnik SDP-a u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, objavio da Izvršni odbor Interparlamentarne unije (IPU), najstarije međunarodne parlamentarne organizacije, razmatra suspenziju BiH zbog neplaćanja članarine, stigao je demantij iz Parlamentarne skupštine BiH.
space money //inetrgalactic federation ..randy marsh
A sto te popisase sa cinjenicama moj Sale, provjeri dvaput drugi put.
Ništa čudno. Dovoljno da se uđe u bilo koju državnu instituciju i vidi se tko sve radi i koliko radi. U svakoj instituciji u prosjeku 2% ljudi tegli za one ostale uhljebe.
Ovaj prevarant nije htio u vlast i nesto uradi a svuda ga ima da laje
Ma nije bruka, zna Evorpa da smo kreteni
prvo ANP pa clanarina, ovo je ionako u Beogradu
Nemaju novaca u budzetu! Sve pokrali.