Komentari (231)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma treba ukinuti vehabije i vehabinice, za kapice cemo lako.
Gdje Tito da to sve istrijebi
@JebachIzDijaspore2017 ne treba im braniti nego kao u dobra stara vremena po kratkom postupku 😄😄
PRIKAŽI ODGOVORE (30)
ĆAFIRI NA APARATIMAAAAAAA
Vjeruj mi da su ti bliži bosanski ćafiri nego ovi bliskoistočnjaci i njihovi sljedbenici... a ti kako hoćeš...
Pretpostavljam da misliš na kršćane. Ja ti kao kršćanin garantiram da većinu nas ne zanima kakve kapice ili brade nosate u svom rezervatu. Sve najbolje!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ja sam mislio da selfi-vehabije moraju nosati onaj shtap za selfije, kao vjersko obiljezhje....
PASTAfarianism je ovakve sluchajeve najbolje objasnio.
otidjite u Njemacku da vidite kakva su prava ,zastitari sa bradom ,oni koji su muslimani mogu klanjati bez obzira koji je poso u pitanju ,a ovdje Bosna se ponasa ko velesila za ovakve stvari,nerazlikuju se ta 6-torka i nasi bosnjacki politicari ista govna naravno tu je i srpska svi su isti.
@zlatnik E onda ti pojma nemaš, Čovjek mašinovođa, brada i još klanja na poslu u Minhenu.
@zlatnik blage ti veze nemas sa zivotom
Što ti je demokratija... Lijepi degenek.
Ali je odvratno da nedas gledati u sebe, majmune. Mars u pustinju pa tamo hodaj tako nakazo..
Dje si Mevlide kako je tetka😂
Blago onom ko ode iz ove ne znam kako da nazovem prcije..Zbog kape Incko zabrinut..
P.opisham mu se u kapicu
Idi dzikane u svoju jazbinu
Nekom je ovde pala munara na glavu
Po dzepu ovog vehabusa!!!!!!!!
ovo je moderni gavrilo
Čim se netko zove HUSMET treba zakonski odgovarat njegov babo ako je živ, a ako nije onda je Husmet odgovoran zato što to ime ne promijeni u neko normalno, Ismet npr. Za kapu u sudnici ne treba trošit riječi ... ! ! !
Nije problem u kapi, nego šta je pod njom. Nekako se previše bavimo vjerskim pravima potencijalnih terorista, a premalo vjerskim, a i ljudskim, pravima njihovih budućih žrtava?
Kapa brada i sjedi u sudnici ....pa kako je ovaj narod normalan...covjek sa islamskim obiljezima sjedi i citju mu presudu ali najgore je sto ga dobar broj ljudi podrzava .
Joj kad fino izmislim sebi religiju, registrujem je na državnom sudu i kad krenem kukati da sam ugrožen i tužiti državu... daće mi 50 miliona samo da prestanem... vidjet ćete show-a...
vech izmishljeno; izguglaj PASTAFARIANIZM lik stavio cijetku za makarone na glavu i rekao da to njegova religija propisuje. Tako se slikao za lichnu, pasosh....
Pravda je slepa.. Može kapa,dimije,turban,nož i qran.. Sve je to "civilizovano" i nikog ne ugrožava..
@KemalKaraturk: Vaš je Lukić, palikuća i ubojica žena i djece u Višegradu, listao Bibliju tijekom presude... Bilo bi mu bolje da je drmnuo jednu ko Praljak... Pametnom dosta.