Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledaj mecke na slici,, a stroja pobogu brate
kako mu nije žao voziti po ovakim putevima
@ASas Vakog ja istog imam...na Desktopu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vozacka kultura na nivou, pravili se pametni pa htjeli preticat kolonu kao oni ce proci i ostali u suprotnoj traci. Balkanski mentalitet
Ti si prvo trebao znati da se na ovom dijelu gdje je uslikano vozi u dvije trake za one koji voze u smjeru Jablanica-Konjic. Ali neeeeee moras srati ovda.
Pa policija je samo trebala zaći i opaliti kazne svima u lijevoj traci. Gazenje preko pune linije, voznja trakom za saobracaj iz suprotnog smijera, nedozvoljeno rpeticanje.... plus nedozvoljeno parkiranje.
ja po ovom bednom klixu prestajem komentarisat, brisu komentare
Evo.neko dosao sa meckom i Holandije da se zeni u Bosni :).
Maksumicev motel a i benzinska pumpa odavno nije napravio ovakav pazar, putnici napunili stolove dok su cekali deblokadu,a i moja malenkost. Bilo Arapa, Grka, Australijanaca , nasih gastarbajtera a ponajmanje cini mi se domacih...
@fanaticos1 Prvo su pukli zaporci i kalja 🙄
@Gorstak A tripice i pihtije ?
ovdje stanje nikada nece normalno biti
Jel ovo izgradjen auto-put do Jablanice!!?? :D
Jel ovo izgradjen auto-put do Jablanice!!?? :D
nakon 12 sati stanje normalno