Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
-TAKODZE- e izmete turski nepismeni ;))
Kako nema sv. Save na stecku, sta ti pricas?. Ima uklesan bar na 100 mjesta. Za ostalo se slazem sto si napisao.
Meni samo nije jasno kako nema sv. Save na stecku? E to mi nece nikad biti jasno.Jasno mi je da je Mani bio srbin i pravoslavac, hriscanin ortodoksni koji se tu doselio iz srpske zemlje Persije. Persijanac, to je toponim i sve su to srbi. Ahmedinedzad je srbin takodze. da ne zaboravim papa je takodze pokatoliceni srbin., bok je srbin. Dobrica kaze da je od nas poteklo sve i ja mu vjerujem da je od srba sve nastalo.Istina pola od nas pola od brace montenegrana. Nas i Rusa 300 miliona.
Pipo,ovaj bi dunjaluk bio jedno dosadno mjesto da nema tebe.U ime vaskolikog hriscanskog naroda u bih,upucejem cestitke bogu okupacije i prodanih dusa,na stvaranju jedinstvenog primjerka kao sto si ti.Grcevita je tvoja borba za dokazivanjem identiteta,koji je nama svima,na tvoju veliku zalost,jasan...Dragi Pipo,potomak si egzoticne evropske vrste koja gradi svoj identitet na izdaji i kradji identiteta...uzivaj!
jos nedostaje da se Selafije i Vehabije pocnu brinut o hriscanskom naslijedju u Bosni BIH4EVER!
cij sad bi neki takozvani novokomponovani bosnjaci da se bave Hriscanskim spomenicima iz srednjeg vijeka,,ludilo zar ne,to ko kad bi Kinezi otisli u saudijsku arabiju da se brinu o meki !!! BIH4EVER!
Zato su bila ETNICKA CISCENJA dobro programirana od srbske krvolocne bande koljaca,klali su sve sto je muskog spola da nebi obstala i sacuvana genetski i autohtonski identitet Bosnjaka,ZALOSNI i TUZNO al TUZNA realnost koju kako mi se cini jOS Bosnjaci nisu shvatili?! BiH4EVER!
11.2009. u 09:35 Ovo nisu spomenici pravoslavni a ni katolicki, ni srpski a ni hrvatski , to su spomenici bosanskih bogumila koje smo mi hriscani prdvoslavci zajedno s krimokatolicima ub ijali vijekovima. To su spomenici starim Bosnjanima koji su na kraju progona primili islam i sa njima nestalje o ove originalne bosanske religije. Ta religija bila je mjesavina manihejskog ucenja i originalnog krscanstva. Nisu oni moj pipo ebavali papu a ni naseg s. savu. Zbog nas su presli na islam, zato kazem gov hna smo mi moj pipo, gohv na rumunjska. DOD\'o bi UKRAJINSKA lopovska krvolocna banda ukrajinskih kamenjara! E NECE NECE KRAST identitet nasih pradjedova,sto se tice dobro si OBJASNIO ko su bili Bosnjani oduvijek,AUTOHTONI i imali svoju autenticnu religiju koje nisu mogli ni oni iz Rima a ni Ukrajine UNISTIT i NECE!Danas su vecina Bosnjaka Muslimanske vjeroispovjesti to je to sto smjeta! LILIUM BOSNIACUM ETERNATUM!Drugo najvise CISTOKRVNIH AUTOHTONIH Bosnjaka je SREBRENICKA-OKOLINA
Bolje da je ovaj nas ministar zastitio sajkacu i svetosavske opanke koji su simbol srpstva. On se brine bosanskim steccima, ludnica?! Mi ne volimo Bosnu niti bilo sta sto je iz Bosne.Medjutim ako ce ovo koristiti RS -u i Srbiji protiv b alija podrzavam a poslije ko e be stecke i Bosnu. RS4ever
Pipo 02.11.2009. u 09:32 tako da se o spomenicima samo mogu iskreno brinut Hriscani nece valjda osmanlije i nekakvi izmisljeni bosnjaci BIH4EVE ************************** @LAZNI Pipo STECAK je BOSNA gdje god ima jednog TO jE BOSNA zemlja nasih pradjedova! BOSNJACI nisu svjesni kakvu patrimoniju i IDENTITET imaju,pokusat ce doseljenici i sjedne i drige strane sebi prepisat i dat BOGATSTVO koje samo BOSNA i HERCEGOVINA IMA! BiH4EVER!
Ovo nisu spomenici pravoslavni a ni katolicki, ni srpski a ni hrvatski , to su spomenici bosanskih bogumila koje smo mi hriscani prdvoslavci zajedno s krimokatolicima ub ijali vijekovima. To su spomenici starim Bosnjanima koji su na kraju progona primili islam i sa njima nestalje o ove originalne bosanske religije. Ta religija bila je mjesavina manihejskog ucenja i originalnog krscanstva. Nisu oni moj pipo ebavali papu a ni naseg s. savu. Zbog nas su presli na islam, zato kazem gov hna smo mi moj pipo, gohv na rumunjska.
Pipo 02.11.2009. u 09:30 kad su stecci gradjeni nikakvih tu osmanija nit bosnjaka nije bilo ni na vidiku u Hriscanskoj Bosni BIH4EVER! ***************************************** @LAZNI Pipo BOLESNA je tvoja bradata krvava amebska krvolocna glavurda prepuna krvi i lopovluka! STECAK=======BOSNA i HERCEGOVINA=======LILIUM BOSNIACUM ETERNATUM!!! ZAPAMTI! BiH4EVER!
tako da se o spomenicima samo mogu iskreno brinut Hriscani nece valjda osmanlije i nekakvi izmisljeni bosnjaci BIH4EVER!
Pipo 02.11.2009. u 09:28 pobogu ljudi pa necemo skrivat svoju jedinu pravu istorijsku cinjenicu da je Bosna bila Hriscanska zajednica BIH4EVER! *********************** @LAZNI Pipo BOLESNA je tvoja bradata krvava amebska krvolocna glavurda prepuna krvi i lopovluka! STECAK=======BOSNA i HERCEGOVINA=======LILIUM BOSNIACUM ETERNATUM!!! ZAPAMTI! BiH4EVER!
kad su stecci gradjeni nikakvih tu osmanija nit bosnjaka nije bilo ni na vidiku u Hriscanskoj Bosni BIH4EVER!