Na inicijativu mladih iz Naše stranke
0
Noćna autobuska linija u Sarajevu od 13. januara
Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e nek je dragi Bog na pomoci i vozilu i vozacu ....
nemaju ni dnevne a daju nocne :S
E ova slika GRAS-a baš iz arhiva.... Da čitav GRAS prevrneš nemožeš naći ovoliko novih buseva :)))
Svaka čast. Bilo je i krajnje vrijeme.
U Sarajevu najmanje ima Sarajlija :) Sto se tice nocne linije, dobar potez.
Rekao je Frenkie \" Moja Bosna je od Neretve do Drine, vasa Bosna je od Bascarsije do Cengic Vile\"
Sarajevu treba mnogo cega da bi bio grad,od uvazavanja.Prie svega sigurnost,posle toga da policija radi svoj posao i da se prestane sa kradom automobila,Sustvo da pocne raditi za gradane a ne za mafiju.Prosveta da ima jednake arsine za siromasne i bogate.Taxisti nikada od postojanja nisu bili gori,Gras je rak rana Sarajeva,mafijaska firma,od portira do direktora i presednika kantona.Policiju nigdje nemozete vidjeti u spicu guzvi na nekom raskrescu ili spoju puteva da pomaze,ali je mozete vidjeti na iole pravcu da lovi ako bijeda imalo poveca brzinu ili za njihovu srecu nije upalila svjetla,znaju vozila koja vozi mafija i njih ne zaustavljaju i ako voze brzo,preticu na punoj lini.....
Pomozite nam da ugasimo tzv \"Facebook Glamoure\".6 grupa je zatvoreno, ostale su još 2-3 manje.U njima je bilo svega, od maloljetničke pornografije, preko kleveta, raznih neistina, zadiranja u tuđu privatnost, krađa informacija, objavljivanja privatnih sadržaja, itd itd.. Stranice ovog tipa su produkt čiste dječije zlobe, kompleksa, zavisti i mahalaštva koje su djeci roditelji i okolina usadili. http://www.facebook.com/ antiglamour http://www.facebook.com/ antiglamour Molim redakciju Sa/x da ne briše ovo, nego da se dokažu i pomognu nam! :)
pa eto, dosao ti dedo odnekud 1945. sto se stidis svojih korijena? moji pradjedovi su rodjeni u sa, ali ne smatram sebe boljom od onih kojima nisu. mrsnu ti mene, ono bas gradjanski, kulturno. svaka cast ;)
nataknem grad koji nema nocni prevoz, to onda nije grad, nego selo s trolejbusom
Ja hocu podzemnu zelejznicu :) hahahahahaha.. PODZEMNA..PODZEMNA :) pozz
Jest imao je i to ne u Brijescu. Radio je tu i skolovao se 1945.god i Sad mi ti dodjes i glumis gospodu ...MRŠ!
DO KADA CE SARAJEVO BITI SELENDRA ILI KO DRZI MONOPOL,KOGA PLACA SARAJEVO TAXI.JEDINI GRAD U SVIJETU KOJI SA AERODROMA ZA GRAD NEMA AUTOBUSKU LINIJU JE SARAJEVO,ZBOG NECIJEG LOPOVLUKA.IMA LI IJEDNA VLAST MOCI DA NATJERA DA SE UVEDE AUTOBUSKA LINIJA SA I ZA AERODROM.
zar vi po danu ništa neradite???
vidim dosta Vas praznoglavih grad smatra samo onim od Marin Dvora do Bascarsije!! e j.e.b.o vas takav grad!!! i da nesto napreduje ovdje i da valja!! Grad se siri. sta ces reci kad periferija grada bude kod Ivana a centar na Ilidzi!? ne vozim se gradskim al svaka cast za ovo!
tvoj dedo 1854. imao kucu u brijescu jelde?? de ne lupetaj ociju ti! koja je razlika doci devedesetih ili sedamdesetih?
Bravo! Naselili se igrom slucaja po Grbavici, i ostalim finim mjestima po gradu 90-ih godina, iz nekih vukojebina, sandzackih pokrajina i sad im svi seljaci, sta ce seljak kupo stan u nekoj zgradi prije 15-ak godina i misli da je sarajlija, a ovi sto su imali kuce po periferiji prije nego sto su oni imali u planu da dodju u sarajevo su ima sad malogradjani....