Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Duduk evo ti nove sudinice i to Njemica heheheehheeheh😂😂😂😂😂placi vole😭😭😭
Iz Bosne bježe u Njemacku a on iz Njemacke u Bosnu...tobejarabi
Dobro dosla Madam.🍭samo ostro od pocetka! Ali posteno za svakiga-a,tako i privodivo za avakoga..bitno je da svi dobiju usti tretman i isto tumacenje ustava i vibradite svoj posao..alivod starta ostro..jer ovdje svi narodi razumiju jedino ako ih malo stisnes.
Jel ima B2 certifikat?
Fina žena, nena joj je izpazarića. Masala.
Mile je mala maca. Čovič je kriminalac koji se rađa jednom u 200 godina. Sokolivac, ćiriličar, jugović, usta.. Čern.. Po potrebi šta treba. Oslobodi ga šupanijski sud u Mostsru za sav kruminal, onda ofursati. Jsdni rvati!?
Znam je, fina žena, ko da je mostarka. Veseli Mile i krivousni sokolovac opet popušiše, tobejarabi. Mahnitih ljudi!
Ako joj treba stan, dat ću joj besplatno, da joj objasnim ko je počeo rat i zašto!!!
naravno, naši su upravu, šta će stranci u Ustavnom sudu? Opet, kad bi SDA i SNSD postavljali sudije... kao što žele...
Neće joj potrajat mandat.
Bakirova SDA nastavlja gdje je stala Aljina. Izgubit ce sve ono sto Alija nije izgubio 95. Vece je zlo za BiH i Bosnajke SDA nego SNSD i SDS zajedno.
Dok se oni prepucavaju u FBiH je najniža penzija 360 KM a u Rs-u 180 KM ,ljudi masovno odlaze , migranti dolaze , bijela kuga hara ,a nezaposlenost preko 40 %
Zar nije mogla naći posao u svojoj zemlji?
sad kada ih merkelova pocne samarati.... nadam se da ce i visoki predstavnik poceti primjenjivati bonske ovlasti....
HAHAHAHHA al je malo presmiješno ova bih poltika skrojena ko španska i turska sapunica uz mix americkog plana zavladi pa vladaj,ovdje se ne zna ni ko pije ni ko plaća,ima još dosta toga što bi se ovdje napisalo al ajd.
HAHAHAHHA al je malo presmiješno ova bih poltika skrojena ko španska i turska sapunica uz mix americkog plana zavladi pa vladaj,ovdje se ne zna ni ko pije ni ko plaća,ima još dosta toga što bi se ovdje napisalo al ajd.
A u Mostaru one mumije postavljaju vijence onima koji su se borili protiv Švaba, možda čak i protiv strica ove sutjinje...koja sprdnja