Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na PMF-u u Sarajevu, na Odsjeku za Geografiju postoji smjer "Turizam i zastita zivotne sredine", medjutim, sa zavrsetkom skolovanja na BIRO-u vas prijave kao profesora geografije jer zakonom nije priznat taj smjer iako postoji jos od 2006.godine.
Kako pravnik može znati o potencijalu turizma u BiH?
Džaba nam prirodna bogatstva kada smo izuzetno glup i lijen narod.
Gospodin je "intelegentan" pošto je skužio da se u BiH turistička posjeta povečala u odnosu na prethodnu godinu za 38%, a u odnosu na pretprošlu sezonu za više od 70%... Mi to nismo skužili, no srećom eto njega da održi seminar i da na toploj vodi uzme koju stoju tisuća kaemova.
Neka. Neka turizma kajem ja.