Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli da mu na engleskom odgovori Bakir ili Fadil. Ljudi moji na sta smo mi spali. Ko nam vodi politiku.
Pitanje je da li je tacno ovo sto kaze. Nemamo mi istinskih prijatelja u Evropi, zato nam se i desavaju pokolji i proganjanja svakih 30-40 god.
Svake godine sve vise i vise cestitiki srpskoj ljepotici. Drage Bosnje, polako, navici ce te se na to.
9 Jan = koska, oko koje se svadja " stoka, sitnog zuba" , dok vlastodrzci dijele snicle
Nema nista dok Albanac Selimi ne progovori. Bosnjo suti jer je mulac i glup. Hvala Albanicima sto se bore i za sebe i za nesposobne i glupe Bosnjake. Jer Bosnjo nema stav niti borbenost da rjesava svoja pitanja u kuci, vec treba neki Albanac ili Biden da ih rjesavaju. Fuj nesorto nesposobna.
Odmah Golfa na Olx.ba
Kulturna šamarčina za Europljanina i intelektualca.
a cestitati znas
1.25 milijuna osmanlija svjedočilo čestitkama Njemaca Republici Srpskoj... ..čestitkama se pridružuje Hrvatska
@gooUser1610033313 xexexexe...kao i za Vukovar!! Da li RS-u ČESTITAŠ I OVČARU MAMLAZE IZ HRVATSKE...SRAMOTI SE BIJEDO.
znas ti dobro cinjenice jer tvoja zemlja je jdna od kreatora rs a
Osramotio se da će ga se i unuci stidjeti. Nauk za ostale.
Pa sta vi mislite? Stefan Kaufmann je bio 2015 u Bosni i Hercegovini i posjetiio tako zvanu RS i Banja Luku. Primio koji € iz kase SNSD-a pa sada za uzvrat cestitao neustavni 09.01.
Da se pripojimo Kosovu bolje bi prosli
Bravo Albanac. Niko od naših se nebi ni oglasio... A ni slučajno naša dijaspora koja živi u njemačkoj.. Oni samo pare broje u njemačkoj....
Dje je reakcija nasih hajvana politicara,jedan Albanac se vise bori od nasih konja,
Njemački politićar se izvinuo što je čestitao dan rs-a a naši Bošnjaci što su potpisali i potpisom stvorili rs se nikada nisu ni izvinuli niti dali da se oslabi rs a bojim se da rs ne ukine BiH. Poštovanje Njemcu.
Ko je ovaj što traži sadaku?