Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kud bas u zen\'cu, u vraziju mater...
Fabrika za izradu \'Nista\' od dvije sirovine: \"Nema nicega\" i \"Dze ba ono nestalo\". :)
Sjedi jedan (1)! 1) Jesi li ikada cuo za kisik? (oxygen mozes koristiti na casu engleskog) 2) Nitrogen ili azot je prilicno inertan gas (tj. eksplozivni ucinak?? mu i nije nesto :) 3)Ti si vjerovatno mislio na hidrogen (vodik) kada si spomenuo eksplozivni ucinak?? 4)Hidrogen se na zalost ne dobiva razlaganjem vazduha jer se slobodni vodik u vazduhu nalazi samo u tragovima. Knjigu u sake!
Investira EU, ali \"bosna\" malo sta osjeti.
Evo sad je 21:49, Jesu l\' ga razlozili do sad?
A sta je bilo sa Zeljezarom?
@eee Svaka cast za foru, beton .....
Da si malo obrazovaniji znao bi da sastav zraka cine oxygen (potreban za varenje na visokim temperaturama), nitrogen (gas visoko eksplozivnog ucinka).
E ovo da mi je neko reko, da ce se zenicki zrak izvozit u Europu, pljuno bih ga... hahahah jao majko mila... hhahaah
a sta li ce sad reci avaz i klempavi suljo o \"energetskoj mafiji\" sda perjanica iz zenice huso smajlovic napravio posao momacki s hecom zajedno more biti da ce i messer za avaz biti ko onaj crnogorac...kriminalac :)))) prdo si suljo
ekskluzivni snimci novog postrojenja http://www.youtube.com/watch?v=dnVJS6bFOc0
u sta ga razlazu, havu u havu?
odličan projekat
Gdje heco nesto izjavljuje , to je truhlo
Sta bi rek\'o sef iz Laktasa na ovo?