Utisci razgovor Dodik - Merkel
0
"Njemačka želi pomoći bez nametanja rješenja"
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke predsjednice. Ocigledno je da Vas uvazava i Evropa. Sve ostale je primio savjetnik, a Vas je primila licno gospodja Merkel kao dokazanog demokratu i licnost sa tezinom.
Mali ispravak, hrvatske predstavnike je takodjer primila osobno. Talibane je primio savjetnik...
Oni koji imaju epitet zločinca, uvijek nađu nešto zajedničko jer imaju takvu svijest i pogled na svijet, ruka ruku mije dobro došo u njemačku mile.
...moj komsija Rajko koji je prosle godine umro od raka koze na licu...
DODIKA PRIMA MERKELOVA A TALIBANE ZAMENIK MERKELOVE BABA SERE!!!
Ne bi ti to rekao, ali vidim koliko volis Markelovu.
A sta ono kaze Markelova? Vrijeme je da se ovi seperatisti asimiliraju Bosance posto je multi-kulti propao.
milorade sta god ti je u povjerenju rekla podvukla ti je da to javno neces ni zucnuti a kasnije ste se dogovorili sta ces reci novinarima kao \"zvanicnu istinu\"...taman posla milorade, Wikileaks je tu i onaj Assange kaze a nikada ne laze da ce to kad-tad a mozda i prije objaviti....
Opet,Dodik pradi neke ustupke,koji samo mogu da naskode,REPUBLICI SRPSKOJ\'samo se pitamo dokle vise tako da se radi ???
Dodik je nesvjesno, što se tiće EU klauzule upravu!!!! Ono što Lagumdžija podmeće u EU klauzuli je totalna prodaja suvereniteta BiH Evropskoj uniji. EU nije nikakva super organizacija kako je predstavljaju i ne po svaku cijenu ulaziti u nju. Bojim se da ne Lagumdžija i Tihić ne vide dugoroćno posljedice insistiranja na EU kaluzuli.
Povijesni sastanak GENOCIDAŠA je prošao vrlo dobrim i korisnim sastankom i dogovorom, da će i dalje pokušavati naškoditi bošnjacima jer je u evropi sve više obrezanih a oni su odavno svoju djecu počeli obrezivati da bi se u dogledno vrijeme mogli stopiti sa okolinom ukoliko im njihov genocidni plan ne uspije..
U Bijeljini je zivjelo par muslimana prije rata u Tomislavgradu nije.
\"..zbog čega je neophodno da BiH dobije kandidatski status BiH za EU kako bi dostupnost tih sredstava bila veća\", rekao je Dodik ..\" ovo mu je najjace... hehe... sve je rekao, ko je sta je i sta zeli !!! i samo laganini....
Cinjenica je da EU odbija da primi Muslimane - ali je isto tako cinjenica da se islamizacija siri u Evropi i u svijetu, nije ni cudo onda takav otpor. RS bi trebala biti autonomna pokrajina po ugledu na SFRJ i dobiti prava koja joj pripadaju - ne mozemo se odnositi prema Srbima kao genocidasima jer to je dio njihove istorije koju ce sami morati iz svojih gena i memorija ocistiti. Podsjecajuci ih na to samo omogucava da oni svoju sjenu projiciraju svuda oko sebe, to nikom ne pomaze. Priznajte Bosnjaci da ni vi ne zelite nista da imate sa Srbima a mozda i Hrvatima, jer to je tacno. Ona prepustite Nebesima da rjese te jazove kroz buduce generacije koje ce biti na visem stepenu evolucije.
Aparthejd nego šta,namećete bošnjačkoj djeci po školama vjerska obilježja katolika,jeli ro aparthejd,namećete drugim i drugačijim svoja nelegalna i neustavna obilješja MAMI TI GA STERAM U DU:PE u školama postavljate na zidove razapetog čovjkea od prije 2000 godina ovo je sekularna država,nije vjerska SEKI TI GA NABIJEM U SH:UPAK U KIseljaku se moraju promijeniti i grb i zastava,u Kiseljaku živi koliko hoćeš nehrvata,MAMICU TI SKUTORIS.TANSKO APART:HEJTSKU U Bijeljini na zgradi općine ima zastava BiH a u Duvnu nema samo tako nastavite separatisti u pokušaju
-Neznam sto se krme Doda brine o OHR- ko da ga on Finansira, -cetnicko dzubre naslednik SLOBE pokojnog.
@@Deda Milije 12.02.2011. u 16:08 Cestitke predsjednice. Ocigledno je da Vas uvazava i Evropa. Sve ostale je primio savjetnik, a Vas je primila licno gospodja Merkel kao dokazanog demokratu i licnost sa tezinom. Hvala! Tako je . Izvinjenje. Hrvatski narod je istorijski narod za razliku od ovih necu him reci ime. Prepoznace se po ovom \"him\".