Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će Nijemci imati svog Visokog predstavnika u BiH, to mu dođemo ko nestašna pokrajina ali ipak pod kontrolom!
Dobro su se sjetili objaviti, skinuli nas jutros
Pa treba uvijek test, ali nema obavezne karabtene od 10 dana po ulasku. To je razlika. Sve ima na netu ako malo potrazis.
Svi znamo da od Saudijaca najviše profitira kanton Sarajevo, UZP namjerno udara po Sarajevu, zato vlast Kantona Sarajevo mora izglasati zakon da kladionice moraju biti udaljene Min 3 km od škola. To bi značilo kanton bez kladionica. Ajmo trojka da vidimo možete li i smijete li, ili vam je vojvoda Čović obećao vlast u federaciji.
Kakvu ti imaš korist od kombija kojeg izdaješ skupa sa starom, ženom i sestrom?Je li misliš da im Saudijac priča priče iz 1001 noći ili mu one trljaju lampu naizmjenično?
Zabranit arapima u bih neka zaobidzu bih definitivno hdz uradio pravu stvar pa ti kmeci
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jupiiiiii
.... sad kad nagrnu bizmismeni ! .... čuli u Dżermani lovu bereš ko jagode !
Znaci treba test kad se ulazi iz Bosne u Njemacku? Pa tako je bilo evo zadnjih 9 10 mjeseci. Koje su pogodnosti ove odluke?
Nasi putovali po njemackoj i bosni okretali jagnjaf u januarubi februaru :D puno ce se ovom odlukom promijeniti nema sta :D
Nekada su Jugoslavenske firme radile sve po Jugoslaviji, i vani po Iraku, Libiji i drugim zemljama. Danas trebaju Kinezi doći ovdje da bi se napravili most i pruga. Jebem glupe narode u šuplji mozak. Imaju točno ono što su zaslužili.
Hvala Novalicu i njegovoj nevakcinaciji 😂😂😂😂
Zna njemacka gdje je jeftina radna snaga 🙂 i kvalitetna naravno...
Sad ce borci sa dzipovima da izbace lakte terovirane iz Njemacke pobjegulje...malo obidu vikendice poprave zube..na more u Hrvatsku.Flasa vode u ruci ..i naravno oni su neutralni po pitanju svega..jadni mi koji smo krvarili za zemlju a oni je pokupovase...naravno diktiraju nam cjene i karakter ratovanja..sve najbolje znaju ..a ne gore po hajmovima jahali se medu sobom..
Ti si glup
Pa dobro kakva je tu promjena? I dalje treba test ili vakcina, ako nemas karantena ili okreni nazad. Sta tu ima novo?
Želim sretan i uspješan život svima koji su kupili kartu u jednom smjeru.
Pristavite kahvu... Eto nas...
Nema znaci vise donacija, sad ce sebija malo pojacat brojeve
Ne zaboravite, to se odnosi samo na koronu.
Nisu trebali.Mi ako nismo zaraženi, jesmo lopovi i prevaranti
plaky 😢