Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi svi za Njemačku a Njemci u BiH..
sto se mene tice halal im i vlast u BiH mozda bi nas krenulo
ne bas svi. ima nas u svedskoj
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
U srebrenicu, bijeljinu, prijedor i focu smjestit ih, da patroliraju svaki dan po ulicama
Hvala Vam prijatelji nasi. Mi, Bosanci i Hercegovci nemamo potrebe na svakom cosku postavljati bilbore "danke Deutsch"...Njemacka ce donijeti pravu odluku...pogotovo poslije ulaska u njihovu politiku nase genijalne (kosmopolitske) mladosti.
Hoće li doći i Orban da nas umiri i obeshrabri kao i Miteran?
Stižu "EU posmatrači" baš kao nekad.
Bolje je Dodiku i Čoviću da su okačili Njemačku, Britansku i Američku zastavu. Ovako samo dali saglasnost za proširenje NATO kontigenta u Bosni! Eto dvije lije dolijale.
Mi njima radnu snagu i pamet oni nama vojsku da nam cuva penzionere? Uvidja li iko dokle smo mi stigli i gdje se nalazimo?
Najvise baksisa ostave po restoranima.
Ma neka dođu i ne vracaju se nek nas okupiraju i pripoje Njemackoj.
Vermaht i Luftwaffe su uvijek DOBRO DOŠLI !!!
500 po 500, 1000
Bolje i da Njemačka okupira Bosnu jer komsiluk bi je opet dijelio
Znači okupacija , pa aneksija , pa .....
Althea! What are you doing? I took a shot! You’re shooting with Althea? NICE SHOOTING! 🤣🤣🤣🤣🤣
ameri dok ne dodju nije ozbiljno
BiH treba da ima jednog predsjednika i tačka!. BiH treba da ima Hidrogenske bombe za svaki slučaj bar 5,000 Komada. BiH je okružena tolikim budalama da kada bi shvatili fatala bi vas jeza. BiH je okružena nepismenim ispranim mozgovima koji bi bili spremni isto počiniti. BiH probudi se udari se šakom.
Sada kada si se probudio idi vidi ima li bureka u pekari !
Njemci mogu vazda. Bujrum!