Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
još jedna dobrohotna pripomena: BKA (bundeskriminalamt) se bavi otkrivanjem i procesuiranjem KRIMINALA. ne politike. kriminala,kriminalaca, jataka i zaštitnika.
Angela ih je odje.... za proslavu ulaska u eu što je simptomatično, bozanić im je nekidan "oprao uši" u crkvi sv.marka, komisija justitia et pax je rekla svoje, komisija eu im otvoreno kaže da se ne igraju belaja.... cijeli narod je talac njihovih drugarskih igrica. pljuc !
čuje se brojka od tridesetak udbaša koje njemačka traži zbog političkih ubojstava na tlu njemačke. kad eu hoće reformu pravosuđa, to vam znači da trenutno komunističko pravosuđe u htvatskoj nije u stanju suditi komunističkim zločincima koji su ubijali političke protivnike, jer je to isto pravosuđe sastavljeno od komunističkih potomaka. đureković je, navodno otkrio krađe novca u INI i to prijavio. na nesreću, glavni osumnjičeni za lopovluk bio je unuk jednoj jakog političara u to vrijeme. rezultat: ubijen je đureković i njegovo dijete sa njim. on je samo jedan od brojke od 67 hrvata ubijenih u njemačkoj zbog titovih hirova.
... ma nije sve u mrkvici ... ... ima nešto i u stražnjici ...
... ma nije sve u mrkvici ... ... ima nešto i u stražnjici ...
...eto, njemački bnd nikad nije činio belaje...usput, đurek je "mahno" par miliona dojč maraka i stušio u njemačku, šatro "politički emigrant"...koliko znam, sdb je pustila avaz da je sa sobom donio 3-4 puta više, pa kad nije "udijelio" raznoraznim "revolucionarima" isti su ga i dokrajčili...
A što je sa ostalim titinim razbojnicima npr, TOMISLAV KOKOR gdje je što radi da li je živ