Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda dodje nekad vakat kada narod u RS-u shvati u sta ih uvlaci Dodik i njemu slicni sa takvom "politikom". Pocrkat ce od gladi.
Ali zato hoće Mađari loji su preuzeli većinu projekata
čemu minusi? To je nazalost istina
Dodik kad izadje iz sudnice ima da se slagira 🤣🤣🤣
Ja mislim dasam ovu informaciju pročito jedno 99 X od klixa od dojčlandovom odlukom
Madjari već preuzeli finansiranje tih projekata!
Dok još isjeku to šume što imaju neće biti potrebno da njemačke pare dolaze vamo Srbi će sami otići u Njemacku
kae mile njemacka u velikoj krizi pa zato hahaa
Veoma su male šanse da veće investicije u RS stignu sa Istoka, recimo iz Kine ili Azerbejdžana, jer su to ozbiljne zemlje koje za svoja ulaganja traže čvrste garancije država u koje ulažu (u ovom slučaju bi to trebalo da bude država BiH), jer im sama RS nema na osnovu čega jamčiti sigurna ulaganja.Investitori ne žele da ulažu u područja, čiji se cijeli politički vrh nalazi pod američkim sankcijama. PROPAŠĆE KO MUDO KROZ BOKSERICE..još malo samo
Finansirat ce Baja iz koverte 😉🤣