Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Finansirat ce Baja iz koverte 😉🤣
Dodik kad izadje iz sudnice ima da se slagira 🤣🤣🤣
A u praksi svako malo otvaraju neku fabriku u RS.
Uvodite embargo Republici Srpskoj znači tretirate je kao državu...
a sta, trebali su nagradit dodikovo ponasanje 🤣🤣🤣
Mozda dodje nekad vakat kada narod u RS-u shvati u sta ih uvlaci Dodik i njemu slicni sa takvom "politikom". Pocrkat ce od gladi.
Cirkus, da im smeta Milorad, Pariz i Berlin bi mu davno spucali zabranu ulaska u EU, ali je jasno da jos racunaju na neke nevidljive sporazume sa Zrbijom, kalkuliraju, a u medjuvremenu Bosnjaci i Albanci sve manje vjeruju Zapadu
Btw. SAD su dosad jedine pokazale male naznake odlucnosti u gasenju proruskog #nepostojecegEntiteta, NATO sve cesce istice svoje nezadovoljstvo postojanjem istog, Njemci i Francuzi jos uvijek racunaju na diplomatiju, mada svi vidimo da Milorad ne razumije znacenje rijeci 'diplomatija'. On i HDZ svjesno destabilizuju region u korist ruskih nacionalnih interesa ;)
Ali zato hoće Mađari loji su preuzeli većinu projekata
čemu minusi? To je nazalost istina
Ja mislim dasam ovu informaciju pročito jedno 99 X od klixa od dojčlandovom odlukom
Madjari već preuzeli finansiranje tih projekata!
Dok još isjeku to šume što imaju neće biti potrebno da njemačke pare dolaze vamo Srbi će sami otići u Njemacku
kae mile njemacka u velikoj krizi pa zato hahaa
Veoma su male šanse da veće investicije u RS stignu sa Istoka, recimo iz Kine ili Azerbejdžana, jer su to ozbiljne zemlje koje za svoja ulaganja traže čvrste garancije država u koje ulažu (u ovom slučaju bi to trebalo da bude država BiH), jer im sama RS nema na osnovu čega jamčiti sigurna ulaganja.Investitori ne žele da ulažu u područja, čiji se cijeli politički vrh nalazi pod američkim sankcijama. PROPAŠĆE KO MUDO KROZ BOKSERICE..još malo samo