Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Dojčland 🖤❤💛
Fala gurtsu na udarcu.
Profesionalni respirator 60.000 eura, onaj srebrenički seljačić je uvalio kompresor za gume za 100.000 KM po komadu. Treba ga razapet nasred Titove, zajedno s Fadilom.
Hvala Njemačka..samo da ne ide preko Fikre starog malinaša i njemu slični koji su se obogatili na nesreći vlastitog naroda..
SDA lopuždare- eto to je to. Vi sada hodate čaršijom sa ukradenim parama, a sebija će pokupiti respiratore na Koševo za one koji su tamo VIP koronaši. Rajo koji glasate za njih - evo vam od šake do lakta!
Radi se o Draeger Evita V600 a ispod je cijena V500 za usporedbu. https://cardomedical.com/product/drager-evita-infinity-v500-ventilator/
Ma ništa nam ne treba davati, ne zaslužujemo ništa. Država tzv političara, prevaranata, seoskih varalica, ratnih profitera i lopova iz prvog safa. I država ovaca koje ne zaslužuju bolje...
Rade li ovi? 🤔
Ima li tu đe Fikreta, makar 100000 da se ugradi
Jesmo ih za.j.ebali, mi ovo obicno plaćamo 650.000 eura
Nekome je bolje onih 100 od 3F nego ovih Njemačkih 1000 . U BiH neko vladaju 30 godina a kada bi ih istražili koliko su pokrali dobili bi po Američkim zakonima zatvora 300 godina i imali bi da vrate 500 milijardi KM.
odose dva na Poljine, 5 "braci" arapima po vikend naseljima, ostale dati ZOIu da popuni ponudu
Kod nas fikret nabavio za 12 miliona.jos i neispravni..i lagano on solak i fadil i naravno jelka milicevic ponosno hodaju ulicom i jos nam se smiju.
12 novih ispravnih respirator 350.000 eura, 100 malinarskih neispravnih, neupotrebljivih samo za smeća 10 miliona. Pametnom dosta!
Fikret na svojim aparatima, Fadilu voda na usta i dupe zinulo ko garaza za Skaniu.
Nama ne trebaju respiratori nama treba socijalna pomoc. Planiraju nam uvesti policijski sat kako rece ministrica Agic, pa i zatvoriti nas ako bude potrebe, ali nigdje ne rece ko ce i kako ce uplacivati doprinose, dijelove plata, hocemo li imati subvenciju na rezije. Jer zamislite, nama pare ne padaju sa neba, pa da mozemo da ne radimo a placamo sve. Nismo svi drzavni radnici da imamo taj luksuz.
🖤❤💛