Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema veče radosti,kad ti stignu paketiči iz Njemačke od kumova
🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁
🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁
🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁
🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁
Najbolji paketiči su bili od kumova iz Njemačke
BOK I HRVATI.SRETAN BOZIĆ
Ne treba nama nista kjafirsko. Moja djeca nece nikad ni blizu pric djeda mrazu i tim kjafirskim neprijateljskim genocidnim paketicima. Oni nas i na taj nacin zele potrovati i poniziti i nasu djecu skrenuti sa pravog Alahovog puta. Ja sam u znak protesta prodao mog WV Pola i narucio od brata Gadafija kamilu. BiH4EVER
Elvedine&ostali, Izvinjavam se ako sam nekoga uvrijedio, ali arzija u ime tog allaha uskracuje djeci njihove radosti, djeda mraza i ostalo, e onda da i ja njoj kazem da je allah izmisljen i sta sad. Nek se vrijedja ko hoce, ako meni neko kaze da je DM izmisljotina, e onda je i allah, bog ili kako ga god zovete jos veca izmisljotina. Tek toliko da se zna. Sretan Bozic i Bajram Barchula!
vidi naslova molim te, koji morbidi
mentalno poremećena žena nasrnula na papu
Ateisto Uzoriti, sve ovo što se okolo proslavlja jesu vjerski praznici, poštuj to, i nemoj da vrijeđaš. Vjerovatno si Bošnjački otpad, jer u Hrvata i Srba se zna VJERA SAD I UVIJEK
Pošto tako primitivno i netalentovano vrijeđaš sve ljude koji su pripadnici neke od svjetskih vjera, želim ti da u Novoj godini doživiš i shvatiš šta si to napisao.
Svaka cast Nijemci, tako se to radi! A ne ko gubava arzija, da djeci sve uskrati, u ime nekih svojih izmisljotina, tipa allaha i ostalih bogova!
BAYERN BAYERN