Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjaci, pustite vise te price \'da bolje zivimo\', \'rastjerajmo politicare\'...itd I mi i vi znamo da se ovdje radi o teritoriji.......mo hocemo ono sto imamo, a vi hocete nesto sto nemate.......vi sada samo odlucite sta i kako dalje ali shvatite da niko nije zainteresovan za zajednicki zivot u ovoj nakaradnoj drzavi zvanoj BiH.
Kazu da u Bosni ima vode, mozda vode i ima ali nema zivota. Mi se sa ovim politicarima nismo razumjeli, glasali smo za njih da i nama a ne samo njima bude bolje.
Ko kaze da ne postoji carobni stapic za izlazak iz krize ??? Postoji samo se drugacije zove: govnjiva motka !!!
Kada vijest glasi: \"Protiv principa predloženih amandmana glasalo je pet članova Komisije \" onda ima jedno znacenje koje nije opasno, ali kada vijest glasi: \"Protiv principa predloženih amandmana glasalo je pet članova Komisije - tri iz stranaka iz RS-a te po jedan iz HDZ-a BiH i HDZ-a 1990. \", onda se trebamo zamisliti.