Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu sve blokirati jer je SDA dala vecinu u Domu naroda HDZu
BAŠ TAKO I DOK SU ZELENI IZDAJNICI DOBILI NA MOSTU KROZ ĆUPRIJU ĆE IZGUBITI I DVA MOSTA. šta ti je zelena izdajnička matematika. nisu ba zeleni izdajnici poklonili Dom naroda hahaha sjeme izdajničko da se zatre amin
Evo i da dobiju izborni zakon, samo bi nasli drugi razlog da blokiraju sve. I tako sve dok se ne pocnu hapsiti! Ovako im dobro dodje jer ne moraju izmisljati nove razloge...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Hoce li ikada iko pokrenuti pitanje odakle njemu vila od 5 mil Eura.
Ma ja bolan, taman koliko kostaju respiratori....
Zato nam i ne moze biti bolje. Neka krade. Nas je. Da, treba istraziti i porjeklo imovine, i respiratore i N drugih stvari. Pa ljudi vidite da se mimo njih ne moze nabaviti cackalica a da se neko ne ogrebe za par miliona. Nemoj se veseliti nicijim respiratorima. Svi smo u problemu sa ovakvim kriminalcima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Smece koje ne misli hrvatima dobro.Neka se javi bar 1 hrvat kome je ovaj valjao samo 1 neka se javi tako i Bakir kome je valjao i Dodik kome je valjao u Rs samo neka se jave ovi glasaci njihovi.
ne mogu da vjerujem da nijedna bosanska politićka grupacije ne konta da je vlast u fbih u potpunim rukama hdz-a i da odatle crpe silne pare i moć , ukinite fedeaciju i gotovi su
ne mogu da vjerujem
Magazinović je negativan tip.Uvjek samo nazad a napredak nula
Hrvati trebaju biti manjina. Odnos koji imaju prema drzavi BiH je putputno ignorantski, hocemo funkcije a bas nas briga za funkcionalnost, i tu su da brane interese RH. Presmjesno, da uzp banda drzi toliko ministarstava.
Onaj ko ovome komunjarskom kamenjarskom USTAŠI da Izborni zakon kakav on hoce treba odmah strijeljati bez ikakvog sudjenja!!!
Ćović je jedini krimos iza kojeg stoji cijela tzv MZ. Satler i Nelson se slomiše da na neustavan način slome Baketa da prihvati novi "Ćovićev izborni zakon", baš kao što je onomad Holbruk slomio Aliju u Ankari da pristane na naziv Republika Srpska.
Ujke ce dobiti izborni samo po guzici. Rjesajite njihovu huligansku vojsku ili djecu koja neki dan zamalo zrtvu ne napravi.
opet glasajte za iste
Genocidaši-kmetovi,i UZPovci-konjušari osnovni su problem napredka BiH.Primam par kmetova i konjušara u radni odnos,bez ikakvih uslova,plata 1500 BAM.Uobzir dolaze samo muške osobe.
Željko, naš heroju, ponovo imaš moj glas!
Ćović je jedini krimos iza kojeg stoji cijela tzv MZ. Satler i Nelson se slomiše da na neustavan način slome Baketa da prihvati novi "Ćovićev izborni zakon", baš kao što je onomad Holbruk slomio Aliju u Ankari da pristane na naziv Republika Srpska.
Ništa, čekamo 2022 da te konačno izbacimo iz vlasti, pa ćemo opet izglasati ovaj zakon. ;)
Daj te vise ovog Čovića u predsjedništvo crknut će čovjek.
Kad umru pojedini političari će biti zakopani na više mjesta