Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kantonalni premijer iz PDA? To je jedino u Tuzli moguce. TK je dosao do dna.
ovo najbolje pokazuje koliko je pročitan Mešalić i njegova jeftina politika :) Obični licemjer!
Enver Bijedic ce ukopati SDP u TK,a mozda i u citavoj drzavi. Visoki funkcioner stranke,koji je ne libi izdati birace i stranku za svoju guzicu. Ukoliko ga SDP ne rijesi,bice frke.
Jeste pridonio rezultatu SDPa na izborima,ali to ne znaci da ima pravo mijenjati politiku stranke kojoj pripada. Cekat cemo glavni odbor,a poslije toga ako opet bude tvrdoglav i uporan da se koalira sa SDA,smjena je neminovna.
Šta ga postavlja na tu poziciju i titulu "prvi čovjek kantona"
okrenuše se SDP i Naša stranka izgleda Mirsi Kukiću i Bahrudinu Hadžiefendiću, kriminalcima koji trguju materijalnim i nematerijalnim dobrima TK
@Kladanj1PDA - HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Jao kad se djecica zaigraju :D
gdje je ona lopina iz sdp tk, bijedić? guzice bi dao za fotelju
Svi racunaju.Gdje nestadose PROGRAMSKE VLADE
eheheehe.pda i sbb da maknu zbog zaposljavanja... hahaahha pa tek ce vidjeti kad krenu prava zaposljavanja, pa zbog toga i postoje...
Dosadni ste sa politikom koliko i sa reklamama