Komentari (411)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ''pravu'' je Mile, treba ukinuti Ustavni sud, ionako nista i ne rade niti ga ozbiljno shvaca, al je ''zaboravio'' reci da treba ukinuti i ustav, a time i RS i konacno napravati drzavu gdje ce ekonomija i privreda biti na prvom mjestu a ne nacionalizam i ova nacionalisticka vnago na vlasti!
Jedina dobra stvar u ovom slucaju oko ustavnog suda je ta da je sad svima jasno da su se hrvati i njihov prefstavnik otvoreno stavili na stranu rusilaca drzave.
@pensa. Ma oni su vjene hinje bili, preko nasih ledja ratovali proti cetalja, a danas preko njihovih, cetnickih ledja ratuju protiv nas.
kako su slatki ovako zajedno. nadam se da ce i celiju djeliti u skoroj buducnosti.
Ova dvojica bi vlastiti sud i policiju. Naivni dečki?
Dodo je svoje jos malo odsvirao pa kreno zakuhavati
Ne samo da se nece izbaciti strane sudije vec treba ubaciti i 3 stranca u CIK da nebi bilo vise preglasavanja.
AMA ZNAJU ONI TO, ALI ŽELE DA MALO UZDRMAJU POLITČKU SCENU BiH! MILE JE STALNO DRMA, SAD MU SE PRIKLJUČIO I UJA DRAGO DA BI ZEMLJOTRES BIO JAČI :))) E NEĆE MOĆI MILE I UJO DRAGO! NEĆETE RAZVALITI BiH!
“Ja idem u audiju osam s aerodroma, papa ide u nekom tamo fordu. Šta reći na to sve? "
Čović je gori od Dodika! Što misli Dodik to i govori pa bilo glupo ili kakvo god. Čović petlja , prtlja, uvlači se jeftino u prkno, bižuterija ljudska.
Ovo su dvije balege.
Rekoh ja, miševi hoce da vode kolo... VI mozete samo dogovoriti npr. koliko klubova se moze takmičiti u opstinskoj ligi Laktaša i tako to, a o drzavnim pitanjima, zna se ko je vecina..
Bošnjaci žive u bajkama kako je BiH njihova
hajde neko nek mi objasni bez ljutne ! malo spekuliramo! kako to da ako vecina donese neke odluke za boljitak ove drzave moze biti lose za manjinu ove drzave?
E onda se spremite za paralizu institucija BiH,dojk će RS i hrvatski kantoni delovati kao drzve,i eto disolucije BiH.Evo,i incko je malopre rekao da je poslednji visoki predstavnik.Game over.
Djdj
Do kada ce EU tolerisati subverzivnu djelatnost svoje clanice na nezavisnu drzavu u svom susjedstvu i to onu koja zeli da se kandiduje za njenog clana. Do kada ce EU drzavu koja je izvrsila agresiju i genocid u BiH, a nije se odrekla pretenzija na njen teritorij, smatrati normalnom drzavom i prihvatljivim kandidatom za ulazak u EU. Je li ova zajednica drustvo nekakvih zlocinaca? Islamofoba? Drustvo kretena? Licemjeri.
pa to je i cilj,upravo kreće proces deislamizacije BiH,od te iste EU.
pomalo Dragane..bitno je da si svima pokazao lice