Komentari (317)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iznenadjenje kola.
Eto vam Bugari i Rumuni bolje niste ni zasluzili. Licemjeri. Slovencima veliko hvala ispali su pravi prijatelji BiH.
Francuzi nastavljaju tradiciju Fransoa Miterana koji je dolaskom u Sarajevo sprijecio vojnu intervenciju protiv cetalja, a Holandjani se ugledali na svoj UN bataljon koji je Srebrenicane isporucio koljacima. Meanwhile, nasi deputati su zauzeti bitkom za fotelje
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zemlja koja nema elektronski potpis, nema registar stanovništva te ima 3,2 miliona glasača a defakto nas u BiH živi 2,7 miliona nema šta da traži u EU.
Ma ko nas je.e,evo čitam one maloljetnice što su ubile nanu,odgojna mjera samo,se.em se na zakon i državu,kakvi mi i EU,mi smo divlja plemena još uvjek ,fuj
Hocemo van....
Nisam za ulazak u EU iz mnogo razloga.
Ja kao bošnjak, sad sam na aparatima....
A da smo dobili taj status zlatne ribice bi iz trave iskakale...
Šta bi se u BiH promijenio da smo dobili kanditatski status? Ništa, to je isto tako je li cijena dijamanta košta milion ili dva, opet ga na možeš kupiti ako nemaš dovoljno novca za njega.
Nikad mi necemo u EU… kako ce se Mafija odreci svoje drzave???
Glavni kočničari smo mi. Samo što mi volimo vidjeti druge kao krivce, nekako smo sebi super. Valjda to vidimo na svakom koraku.
... pita li se ovaj lik Makarona išta u životu
Moja familija ide u europu bez problema.Svi imamo rvatski pasoš.Selam iz Foče.
Francuska vlast a ne narod je kriva za genocid u BiH a i za sve zlocine u istoriji covjecanstva
Ljudi prvo trebaju da shvate, da Bakir, Copic I Dodik su izabrani od strane EU da opstruiraju sve vezano za istu. Oni nas ne zele tamo I tacka! Ne gajite lazne nade. Njima su neophodni peraci guzhica, moleri, mehanicari, gradjevinci da bi njihov narod radio od kuce.
Nećemo ni EU, a pogotovo ruske agresore. Ma j..em vam više mater evropsku, lažno demokratsku, koga više pravite budalama.
Kome u BiH nije jasno da nasi politicari nece u EU jer bi bili pohapseni, taj je pravo glup
Izabrali mi sebi,necemo naprijed..ovaj narod nije za napredak,vazno je da je nas...i da zaguramo dijete da radi,amidza iz stranke ce pomoci...Raspala se do proljeca da Bog da,pa dani mi,zadbji optimisti u miru odemo za Njemacku