Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Anaconda Zlocesta prema tebi vec odavno imam \"teritorijalne pretenzije\" ;) Jeste da si zlocesta, ali bas zato :) Ljubim te u zlocestu... :)
Tako i treba sa svim ratnim profiterima !!!! Sada mi je jasno zasto covjek nikada nije prestao pricati ekavski !!!!
Primićete ne sekirajte se.
Što uvijek tražite stranog Gazdu? Da BiH recimo sada uđe u Nato i neko od tvoje porodice treba ići u okviru Nato trupa da interveniše sigurno ne bi ga hvalio. Kad se počnu vraćati u kesama da vidim šta ćeš onda kazati.
drugi put kada Jeremic i ini dodju u Sarajevo ili BiH, odmah ga lijepo u zatvor staviti, pa kada oni vrate Jurisica i mi cemo Jeremica. Koji su to zohari i hajvani...
@NATO - potpisujem!
\"Koprcanje na frtalju BIH\", gospodine Gagi, mi ne dozivljavamo kao poraz, vec kao nasu brilijantnu pobjedu. Prosli su dani kad je na prevaru okupirano 70% Bosne, nasim oruzjem. Proslo je vrijeme izivljavanja i hvalisanja kako eto jos samo nekoliko sati i Bosna opet “saptom pade”. Oruzane snage BIH pod apsolutnom su kontrolom vama mrskog NATO-a. Sada mi nosimo M-16 puske i uz njihovu pomoc kontroliramo tertorij cijele naM Bosne. Svidjalo se to vama ili ne.
@GAGI.... Ne s..i ,molim te!! Lako je vama bilo glumit neku silu onda, i ta prica za \"datu rijec\" ti je smijesna. Vi ste jaki samo kad ste u vojnoj premoci i to je to. Od vas sve vidjeno, a vidimo koliko ste lagali u ratu i poslije rata i koliko lazete o svemu i sada. Eto ti si dokaz, pokusao si nam ovde stvoriti jos jedan mit o vama. A to da smo trebali ostat u srboslaviji , no comment!
ne mora on u zatvor,njemu je najveca kazna da se samo prebaci u Srbiju, hahahahaha !
@gagi mislim da sa doticnim trasparentom niti u jednom od tih gradova u BiH ne bi trebao imat nekih problema , nego probaj ti napraviti transparent \"cjelovita Srbija\" i odi na kosovo . . . ah ja kosovo vise nije u srbiji , izvini moja greska :) bas sam cuo amerikanci razmisljaju koji slijedeci dio da vam \"osamostale \" :)))
vodite ga srbi, eno mu kuće na koševskom. što je odbranio to je i naplatio. ko ga je..be
KAKO COVJEK LICI NA RADOVANA..
faktum je da se B I H nikad nece podijeliti! barem ne mirnim putem, a mozete pokusat ratom. za to nemate resursa ko 90-tih. pa normalno kad ste te nabrojane gradove cisto etnicki ocistili! a probaj to isto pitat CITAVE B I H
@Gavro E a ja se non stop pitao da li je 34 ili 36 % :) Sad si mi ti rekao i sad znam, znaci ti si metodom \"Odvalim glupost\" izracunao da je to 35% :) Iznevjerio si tolike BH fanatike, koji vjeruju da je taj procenat 99,999999% :) @ja Ma samo se opusti i uzivaj ! :)
A sta je sa ostalim imenima sa potjernice, valjda bi i njih trebalo objaviti. Neka i BH sudski organi izdaju potjernice za 35% gradana \"Velike Srbije\", koja ce izgleda biti svedena na Beogradski Pasaluk.