Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobar je Tihi al smo mi glupi, pa sta treba da bakira postavimo...pa nema SDA kvalitetnog kadra sve same štele.naglasavaju da su MUSLIMANI, E PA JEDVA ČEKAM SUDNJI DAN DA VIDIMO TU NJIHOVU DEMOKRATIJU.................. naj opcija SDP
A za što si ti Teletabisu zainteresiran? Valjda da budeš predsjednik BiH, to bi volio i Milorad Dodik, pa da te voda kao maskotu.
NISI ZAINTERESOVAN BOLAN?????? I DA JESI BA NEBI NIKO GLASO ZA TEBE :) SRBASVINJA I KROATKRMA SU GA OSVOJILI BAAAAA
Sulejman Tihić \"Nisam zainteresovan da budem član Predsjedništva\" SULJO, NISMO NI MI, MAJKE MI !!!
Nemoj se Tihi nizasta kandidovat,i gde si na funkciji bolje je za Bosnjake da ides odma jer oni koji suruju sa Laktasenkom nam netrebaju,treba nam neko ko ce Dodikstan satjerat u Drinu.
sisaj jaja matori majmune, znam ja zasto ti neces u predsjednistvo, zato jer neces odgovornosti na sebe, vec si debelo zasro i znas da nema izlaza i sad ces sve na nekoga drugog da svalis, keru jedan klempavi, mislis da ces jos uvjek moci upravljati drzavom iz zaledja, e pa neces proslo je tvoje vrijeme, sad lagano nabavi sebi tahte, dva kopaca i dobrog stolara nek ti napravi sanduk, vjecna horizontala je tvoj novi polozaj u ovoj drzavi.....
Haretova dzigerica sigurno lici na reseto vec. Pozderao se iznutri. Truhlo. Njega sleduje klupa u turskom parku, da ima covik dje prispavat u egzilu, ahhhahahahaa!!!
Pametni poput Kuste dobiju cijeli grad a ludi poput Jurisica dobiju 3 sa 2 i pneumoniju. Eventualno srcedrapajuci komentar nekog napaljenog mehkobradog.
Kad Tihi dodje u Beges pa ga odvedu na splavove, a onda na Dedinje, i kazu: \"Biraj Tihi koju ces vilu\"? Hoces dvije, tri, pet...hoces cijelo naselje, grad, samo reci...a onda ode Bosnjakistan sa sa ze tz na pazar!!! Sva prica se razvodnjava kod Doboja a nestaje...gdje ono rece pametni Kusta...
SLOBODAN TIHIC JE SA SPIRICEM U BOSNI I HERCEGOVINI NAJVECI NEPRIJATELJ I IZDAJNIK! NEK KAD ZA NEKI DAN ODE U GNIJEZDO SANU ZMIJA U BEOGRADU ZAUVIJEK OSTANE SA SVOJOM KRVOLOCNOM CETNICKOM BRATIJOM! SRBIJA VRSI AGRESIJU NAD BIH-OM KINDNAPINGOM I HAPSENJEM GANICA A OVAJ UDBAS IDE U SRBIJU? BOSNJACI TRAZITE DA OVAJ NEPIJATELJ BIH-E BUDE SKINUT SA SVIH POLITICKIH FUNKCIJA AKO STAVI NOGU U BEOGRAD KO I SVI OSTALI POLITICARI BIH-E SVE DOK SRBIJA I DALJE VRSI GRESIJU NAD BIH-OM I NE OSLOBODI ILIJU JURISICA KOJEG SRBIJA DRZI U DIKTATORSKOM FASISTICKOM SRPSKOM ZATVORU!
RS= GENOCID
Nemoj Tihicu svega ti nas napustati!_? Pa ko će nama polituku tumaciti i ko ce nam srpske neprijateljske namjere kazivati.
ovaj tihic je glup kolko je i grdan, nije njemu lako
JOS JEDNOG IZETBEGOVICA U PREDSJEDNISTVU OVAJ NAROD NECE PREZIVJETI.....IZETBEGOVICI SU SKROZ ANACIONALNI I UVJEK SU SE BORILI ZA ARAPSKE INTERESE...
TIHIC MISLI DA KAZE ALI NEZNA NI IZRECI NIJE KVALIFIKOVAN DA BUDE OVCAR A DA NEGOVORIM CLAN PREDSJEDNISTVA ON NEZNA PRVO ODAKLE JE SUPALJ DA ZNA NESTO OD POLITIKE. NEZNAM KOJE BUDALE GLASAJU VISE ZA SDA?