Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Yeah Pazi se kad prizivas povijest. Poslije Gavrilove gluposti Srbi su morali bjezati iz Srbije, zemlja je razorena, a nebrojeni ljudski zivoti izgubljeni. Jesli li spreman da platis takvu cijenu ako zatreba.
ja se evo usro
@Yeah napisa; > Srbima je dosla voda do nosa......dosta je vise bagro banditska . :)))))))))))) pametniji komentar nisi dao vjerovatno od kad te majka porodila negdje u durmitorskim gorama. ja cudne budaletine od vlaxa boze dragi
Inzko Austrougarine pazi se Gavrila Principa ...tvoje kesiranje love od POturica moze da te glave kosta. Srbima je dosla voda do nosa......dosta je vise bagro banditska .
SMRT SVIM SRBIMA
Posmatrajuci vase komntare koji vecinom dolaze iz dijaspore moze se zakljuciti da je ludilo i dalje prisutno u BiH blentitetima a i sire, jer vi uopce ne primjecujete kakvu je opasnost nad narode u BiH ovim potezom ovaj austrijski hostapler napravio koji danas uzme desetak hiljada dolara iz Sarajeva, a sutra desetak iz Banja Luke i donosiodluke koje mogu ugroziti mir... Ovaj covjek je totalno nesposoban.. Niko od vas ne vidi da se radi o ogromnim parama u koje je upletena ruka ruske mafije a oni su spremni zastititi svoj kapital i u BiH kao sto su to uradili i u Gruziji. Nadati e da ce zapad reagovati; HOCE ALI SAMO AKO IM RUSI DOPUSTE... Zasto sarajevo-x.com ne banira neke od ovih naista koji sire mrznju u BiH ili im je mozda to cilj da ISPIPAJU JAVNOST I POJEDINCA DOKLE SU SPREMNI ICI... Niste uopce svjesni sta se desava... Sve sto je uradjeno naodima BiH je uradjeno smisljeno i sa \"halalom\" obadvije strane i zapada i istoka.. OSTALE PRICE SU SARENA LAZA ZA SIROKE NARODNE MASE.
Moja kuća SRPSKA !!!! IPAK JE NAPRAVISMO ! A BiH je od danas do sutra .
Najbolje bi bilo da se plata ovim visokim predstavnicima plata obraćunava po procentu -zaslugama. Prije nego što stupi na scenu da mu se postavi zadaca pa koliko uradi toliko i para,a ne ovako oni primaju po 30.000 eura mjesečno radili ne radili, i samo kradu vrijeme da uzmu lovu i sto prije bjeze odavde. Nijedan dosad nije uradio nesto konkteretno, uvijek se ova genocidna bagra nesto buni. Tako bi trebalo od sljedeceg mandata i po mogucnosti da bude Holanđanin taj visoki predstavnik, oni će se do sudnjeg dana pokusavati da se isprave za Srebrenicu Do tada dragi moj narode dobro razmislite sta i kako na sljedecim izborima, nije rjesenje \"Ja necu ni glasati, lopovi ovakvi onakvi\", to je tacno al ima ovdje barem 5% postenih ljudi koji su spremni pomoci ovoj drzavi
daj ba ne seri, ni ja musliman necu islamsku bosnu pa da mi jos i ove vehabije seru u dvoriste.
Nije Srpska šaka pirinča da je pozoba svaka vrana.
kemo bil ga malo polabrnjo onako uzduz i poprijeko
pa sta si mislio gurbetu potplaceni da te neko uzima za ozbiljno. u austriju pa tamo glumi maymuna
Ko hoce da zivi u drzavi BiH ko nece nemora, neka ide gdje hoce niko mu ne zabranjuje i moze ponijeti malo zemlje sa sobom, neka pusti posteni narod da zivi.
GOSPODINE INZKO ! SAMO RADITE ONAKO KAKO VI MISLITE DA JE NAJBOLJE. NORMALAN NAROD BOSNE I HERCEGOVINE JE NAJVEĆIM DIJELOM UZ VAS. ONI KOJI DRŽE OVO LOŠE (NAPETO) STANJE U BIH SAMO LAŽU SVOJ NAROD I PRAVDAJU I ODRŽAVAJU SVOJE POSTOJANJE. ONI SVOJ (A NI TUĐI) NAROD UOPŠTE NE VOLE I NE VODE GA U SIGURNU BUDUĆNOST. PREDSTAVLJAJU SE SVEZNALICAMA, SVE ZNAJU I SVE MOGU, NAJBILJI SU PA SE NEBI ČUDILO DA ZAHTJEVAJU OD LIDERA E.U. DA DOLAZE U BOSNU I HERCEGOVINU NA STRUČNO SAVJETOVANJE (SPEZIJALIZACIJU). I NE ZABORAVITE. LIDERI EX JUGOSLAVIJE SU LAGALI ČITAV SVIJET. ČAK SU I POTPISIVALI JEDNO, A ČINILI DRUGO. TO RADE I DANAS !!!! DOBRO ZDRAVLJE I POZDRAV IZ EVROPE.
sve je u ovoj bih smece.zali boze sto je narod dzaba gino.ovaj narod u bih nije glup-vec bukvalno receno gladan.dajte nesto rjesite,ili nas djelite ili nas razjebite.dajte da se pocne jednom normalno zivit.sva tri predsjednka se setaju po svijetu a mi nemamo ni mogucnosti ni novca da odemo na izlet--- SVI SU OVI POLITICARI IZ KORISTI.KAKVA BIH NJIH ZANIMA SAMO LOVA,