Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je bilo dan prije?Malo nas upoznaj.
Opusti se srb*endo sm*r*dljiva, uskoro cemo PREUZETI i to malo jada i sume sto imate u RS :) Samo polako, Bosna ce opet biti NASA :)
Mogu li i ja jedan da dobijem.Da se nadze usput ?Ne vrijedi pisljiva boba kao ni drzava al nek se nadje.
Srbi u Republiku Srpsku!!! A da, vec smo tu!
Genocidno prasence ko te sta pita ,zanjega handar nece biti tup.
@1. Dobrovolj... JEL TO ONAJ JUKA STO SU GA ROKNULI U BELGIJI KO PSA?
Srbi u Srbiju: http://www.hercegbosna.org/kolumne/politika/e-neka-im-je-se-susjedic-nagovorio-664.html
Da malo pokvasim grlo pa da opet zapjevam: http://www.youtube.com/watch?v=mklyQJQRwbU
Kad bi ja sprcio Eminu Ganic ispao bi mali shiptarosnjak
................što te pale Bosno njihova je MUKA ali nisu znali da postoji HEROJ JUKA.....................
Ma svi u toj vojsci su bili nevini mladici A ko je to pucao iz kasarne na Sarajevo, glupani? ARBIH? Pricajte vi te hebene bajke po forumima Glasa Srpske, dusmani retardirani.
POTURICE SMRDLJIVE I SUGAVE KO JE KRAO BOSANSKO ORUZJE KO JE VAMA POTURCENIMA DAO PRAVO DA SVOJATATE BOSNU SAMO KAO VASU VI STE POSTALI VECINA TEK 70 TIH U BOSNI ZATO STO VASE NANE SU BILE POLUPISMENE I ZAOSTALE NISU ZNALE STA JE KONTRACEPCIJA NEGO SU STANCALE DJECU STO JE DOKAZ ZAOSTALOSTI DRUGO EMINA NADAM SE DA CES TI DA DOZIVIS SAMO DIJELIC PAKLA KAKAV JE TVOJ BAO DONIO U BOSNU NA NAGOVOR ZAPADA RAZBIO JE YUGU SA SVOJIM POMAGACIMA NEBILI VI DOBILI CIJELU BOSNU E ON JE DOBIO ONO UPRAVO STO TEBI TAKO GUBAVOJ NECE NIKO DA DA NADAM SE DA CES DA PATIS A OVIM TAKOZVANIM BOSNJACIMA ILI PO NARODSKI POTURICAMA OVO JE TEK POCETAK PUNICETE VI ZATVORE I TO PO TROJCA NA SMIJENU PO KREVETU PRIPREMAJTE KNJIGE I DOMINE TREBACE VAM
.....................................što te pale Bosno njihova je bruka ali nisu znali da postoji JUKA.....................
Nema mirnih Cetnika, niti se Cetnici ikad povlace ``tek tako``. JNA je jos od 80-in de facto...postala Cetnicka Vojska....tako da ovdje ne mozeo raspravljati o mitoloskoj JNA, nego samo o onoj JNA koja je svoje pravo lice otkrila u BiH i Hrvatskoj i Sloveniji. Cetnickoj JNA. Ganic je definitivno oportunista.....i nije nikakav ``Andjeo bez Greske`` i definitivno se uvalio u BiH ``preko veze``......medjutim..... on nije jos prije rata PRIJETIO kako ce jedan narod ``nestati`` zato sto njega ne ``slusa``. Dapace....bio je teska Jugoslavencina....od onih koji su sebe dozivljavali i nacionalno-etnicki....kao Jugoslaveni (a takvi su u mojoj kasabi najvise titrali Srbima). Zalosno....ali coek koji je iz Srbije, koji je igrao njihovo kola....sad ni pred smrt....nema mira od te Srbije. Hoce li i BiH ikad imati mira od Srba i Srbije.....ozbiljno se pitam i ja. Nije on meni posebno drag....ali....u ovom trenutku....postao je simbol neceg ``VECEG`` od ikakvog Ejupa il Ganica.
pa sto ti onda nemas diplomatski pasos ili uopste pasos sa valjanom vizom?