Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ smartman \"Decko\" niste vi nista izgradili, vi ste prodali zemlju privatnicima kao i mi, vi ste srusili sistem za kojim danas jaucete, a sada hocete da se isti gradi opet sa vama...tesko... Ako je Fahro izgradio sruseno....svaka cast!!! Stisni ti gu.zove kralju i stegni kais, mozda ne ti ali 95% tvojih Bosnjaka zlatnim kasikama namamljeno, ima da vazalite Turcima i Arapima koje ste doveli ovamo, jos malo neces smjeti sa djevojkom da se poljubis na ulici, a ona ce morati zamotana da seta sa tobom i to iza tebe...sve ste vi to izgradili i prihvatili ono cega se svako normalan rijesio prije 500 i vise godina...samo polako, Dodik jeste krimos i sve, ali on je opet uradio vise za RS od bilo koga. Nadam se da se sjecas na sta je RS licila prije 10 godina, pa mi smo bili miljama iza Fbih, a sada, ne racunajuci Sarajevo i hrvatski dio, sve ostalo je jad i cemer...e pa namami ti neke druge budale na suzivot...Srbe vise nikada necete...a ako malo samo pogledate ko su Srbi...bice vam jasno
Rasho Rasho, ti si svoje opjevo, nema te vise nema, ne postojis okote jedan!!!
WWW.JUST2COOL.COM.BA
Da sine u pravu si, znamo i mi majstori nekada podbaciti.... Ti si dokaz!
ARAPI SU VAM KALIGRAFI ,VI STE OBICNA BORANIJA ,PODGUZ BEGOVIMA IZ ISTAMBULA, SKART I NESRECA OD OKOLNIH NARODA ..KOJOM SE UMETNOSCU I NAUKAMA MOZE PODICITI TAJ ODPALI ROD OKOLNIH NARODA. KOJE PISCE,UMETNIKE,KLESARI,KIPARE,FILOZOFE,IDEOLOGE,HEROJE,JUNAKE IMATE IMATE LI SVOJIH NEMATE NE DICITE SE KUFSKOM KALIGRAFIJOM,VASA NIJE MOGLI BI PO TOJ LOGICI I MI DA CE DICIMO I OSVAJANJIMA ALKESANDRA MAKEDKOSNKOG,I GRCKOM DEMOKRATIJOM,I JURIJEM GAGARINOM,I VALA KONSTANTINOM VELIKIM IZ NISA. STA JE TO STO JE SE IZRDOILO IZ VASE POPULACIJE BAJAGI NARODA.
Samo te handre malo znakovi intrepunkcije hahaha Znas mi smo kaligrafe stareee, jos kada su tebi slični palac koristili for signature
e druze mogu li i ja,,,hajd pa mozemo se mjenjati al naravno da se plakne....
@candy ako ne razmisljas o proslosti onda nemoj razmisljati ni o ovom zadnjem ratu i to je proslost.Od kad pocinje proslost,mozemo li gledati od drugog svjetskog recimo pa na ovamo ili cemo gledat samo ono sto vama pase?
Dečko znaš kako završe pametnjakovići hahaha Osvrni se malo, popravili smo sve što ste rušili, sada idemo dalje! Samo kara vas dodo i da niste svjesni, zavice vas u crno! i ne trebamo vam mi.
J.B..G SA OVIM B.AL.JAMA NE MOZE NJIMA JE HI.GI.JENA NE.GD.E OKO RI.TU.L.ANOG P.RAN.JA NA C.ESMI VRHUNAC GRA.DSK.OG ZIVO.TA MIND.ERAS.NJEI,SR.KANJE KAFE U MAHALI ZAR STE TOLIKO BAN.ALA.NA POPUL.AC.IJA NAR.OD NIS.TE TO JE VEC MI.SAONA IMENICA BA.JAGI NAROD!!!!!!!!!!!!
Super, ode ti na trening znači - dabogda ti pukla hercika. P.s. ja cu ti sad kod mame, dok si na treningu - cire joj da se plakne!
KARADZIC ALIJA TUDJMAN.MILOSEVIC.... ISTA SRACKA
smrde na vrbe
U SARAJVU DOSAO AZIJAT AZIJATIMA,VIDIM NEKE TEFERICE IFTARE I SLICNA SRANJA KOJA MI NE POZNAJEMO,A KOJA SU NAM IZ SECANJA I KNJIGA UVEK ODURNO DELOVALA ,PODSECALA NA NEKE ALIJE,MUJE,KOJI SU NEKAD U SRPSKOJ TEKBIRALI,A BILI POZNATI PO TOM STO SU VOLELI DA ZABIJU NOZ U LE.D.JA,ILI DA PR.I.KOLJU STA GOD STIGNU ETO PA MI SE RESISMO TAKVIH A SA AZIJATOM STO VAM DOSAO MOZETE I DA SE PR.CATE
Lajte keri Kandaharski...samo lajte bagro nepismena... Nemate vi sta traziti u RS vise a da je ovaj Radovan ostao i to bi mi izgubili, umjesto da ga slavite sto vas je zajedno sa Slobom odrzavao na aparatima vi ga pljujete ... gluperde.... RS zaboravite, ocjepljenje ce doci kad tad, ave je ionako u nasim rukama a vas ba.grustine prljave se ionako nista ne pita, jedan znak od Amera, Rusa EU ili UN i vise vas moje oci ne vidjele, kao sto vas ni sada ne gledaju... hehe, onda se sa Hrvatima razracunavajte, a oni nisu glupi Srbi da vam prodaju oruzje, hranu i gorivo...