Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko pravi web za 500 km a neko za 70.000 . Sva umjetnost političke funkcije je naći način da izvučeš novac iz budžeta.Sto više to bolje .
sta je 70k za webku , apoteke sarajevo su platile milion za softwer
Te web stranice od 500 su i razlog sto su nam vako dobri sistemi
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
E vidi menadzera prodaje pravi pijacar...
Sve gore od goreg kakvi bi tek ovi bili da se dokopaju vlasti
"Firmu Promotim čine Ranko Tankosić, Aldi Halilović i Alen Girt. Osnovna djelatnost Promotima je pružanje marketinških usluga, a bave se i izradom i održavanjem web-stranica te trgovinom." Dakle, u Promotimu, firmi kojoj Mandić plaća 70.000 KM za web stranicu, radio je Alen Girt, njegov odličan prijatelj i stranački kolega.
Ma ne bi on nikad, posten je to srbin j**o li ga forto u d**e
Aldi Halilović je zakleti SDP-ovac koji je po društvenim mrežama euforično proglašavao generale ARBIH ratnim zločincima. Znači da je ovo sve fina gradska raja i urbana elita grada, napokon je crvena eskadrila zajahala na budžet i dobila svojih pet minuta..
Kakvi glupani Pa to nije web stranica- maloumnii SDA-NIP nepismeni. Platforma.i web stranica misu isto. Zasto - Isto kao sto fiksni telefon i mobilni telefon nisu isti- a opet su telefoni
Rušiti ovu kriminalnu bagru koja se predstavljala nevina kao djevica, a ispade fuchsa bez premca.
Koliko inače koštaju web stranice u BiH, da imalo valja?
stranica federacije,malo guglajte,mislim da su sada promijenili firmu
Ovaj site nije nimalo jednostavan i onaj ko zna sta je PWA bit ce mu jasno da je ovdje cijena i dobra, koliko se za takve site-ove uzima novca. Da ne bude da sam NIP-ovac, tobejarabi ne daj mi boze, ovdje sigurno nije ukljucena samo izrada nekog site-a s templateom, nego full development site-a sa održavanjem na duzi vremenski period. Treba biti realan.
pukla tikva hhaha
Ja smatram da je Mandić dobar načelnik, da je NIPovcima zinula.uzica za građevinsko zemljištem, tu su milioni u pitanju. Mandiću zamjeram što je u njegovom timu ovaj dezerter Girt, koji je pobjegao za vrijeme rata u Tursku i sada mlati pare od poreskih obveznika.
Pa i njega je zakacila Alijina abolicija kao i mnoge druge cija se djeca danas kofrce bijesnim limuzinama po sarajevskom asfaltu.
evo sad otvorio ovu stranicu da vidim gdje je otislo 70 hiljada km..smijesno, ovdje je neko uzeo najmanje 50hiljada ravno u padze ako ne i vise..
NIP zadaje udarac..a SDA trlja ruke, podstiče preko svojih ljudi u NIPu .Jer su to isti ljudi. A ovo za cijenu ben stranica se slažem preskupo
Rcimo da treba mjesec dana islusnom web developeru i da jos imaju dizajnera da ovo implementira trosak je oko 6000KM sa ostalim troskovima i profitom recimo 15000. Iskreno efikasne firme(sa dobrim toolsetom) one stranice prave za 5-10 dana cak i manje
web stranica/aplilqcija moze kostati i milion i da su sredstva opravdana. Nazalost ovo je vjerovatno samo template za CMS lose integrisan. Pretraga ne radi, kad otvorite meni na mobitelo preklapa text. Uzas ovo bi srednjoskolac zapravio za 300KM
kazem srednjoskolac jer je stranica implementirana na tom nivou
NS je najveća ubleha u KS, kadrovi koje postavljaju su prosjek ne mogu uraditi ništa iznad prosjeka. Mandić za 3 godine nema nijedan svoj projekat, sve čime se hvali i promoviše su ideje prethodnika. Na Koševu je mogao profitirat i zacementirat svoj status načelnika, a on obećava da se neće zvati Asim Ferhatovic Hase.
Nema kad od silnih Ajnadzicevih projekata.
Malo mi je smiješno da se radi anketa kad dobar dio citatelja ne može razumjeti kompleksnost izrade web stranice ili nije uopšte koristilo stranicu.