Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na svečanoj sjednici u Rudniku \"Kreka\" premijeru Nerminu Nikšiću i Elvedinu Grabovici uručena priznanja za \"Nastojanja da elektroenergetski sektor bude okosnica privrednog razvoja te za sva zalaganja za bolje sutra rudara - komorata i istrajnost u provođenju projekta razvoja i održavanja jedinstvenog elektroenergetskog sistema Federacije BiH\".
al dusmani pljuju i dalje po ovom covjeku koji se svim silama bori protiv kriminalaca koji se ne udostoje cak doci na svoj posao.... niksicu samo naprijed
Što im se rudari uvlaće u pakšu, a zna se ko je zaslužan za pripajanje rudnika elektroprivredi. Tada SDP-a nije bilo ni na mapi.
ovi fakat misle da smo mi rudari budale. ovako nas je pokušala izlevatit i SZBiH pa su nestali sa političke scene,
@mrshSDA j.e.b.o ti SDA m.a.t.e.r na kamaru skupa sa Lagumdjijom. Toliko si gloop da jedino znas kopirati. Zeljko Komsic ce vas poderati.
Mora da su sami sebi dodijelili priznanja. Jedino tako ih ovi funkcioneri mogu i dobiti. Po zaslugama i ljudskosti su na dnu svjetske ljestvice. Gdje su vise ti vanzemaljci da ih pokupe?
dosta vas je bilo za 17 godina ste unistili ovu zemlju stid vas nije da se javljate zelena bagro
VIDI PIONIRA STO SU PRODUZILI RADNO VRIJEME.TO ZLAGUMDJIJA TONE PA UVEO DVIJE SMJENE.
Događaju se, kažem, te stvari. Pa se dogodi onda i da popizdi Zoran Milanović što ga Lagumdžija izbjegava, i da p.o.p.i.z.d.i bosanskohercegovačka javnost što ministar vanjskih poslova na plaći nešto većoj od četiri hiljade maraka ima nekretnina u vrijednosti od dva miliona.
Šta je bilo? Zoki zvonio na vratima stana u Ćemaluši, a Zlaja ga čekao u svojoj kući u Poljinama. \"Polje, polje...\", ponavljao onda Zoki da zapamti, pa sljedeći put zvonio u Poljinama, a Zlaja bio u svom stanu na Alipašinom Polju. J.e.b.o ga polje. \"Paša, paša...\", ponavljao onda Zoki da zapamti, pa treći put zvonio u Alipašinoj, a Zlaja bio u svom stanu u Skenderpašinoj.
Zlatko Lagumdžija, recimo, pozove Zorana Milanovića da gledaju utakmicu Barcelona - Chelsea, \"dođi do mene u osam, neće bit nikoga\", točno u osam pozvoni na vratima Zoran s kartonom piva, i stvarno - ne bude nikoga.
Ismijavali su čovjeka (Grabovicu) a frajer radi...
samo naprijed, ovo neka vam bude elan i zvijezda vodilja....
potpuno zasluzeno pogotovo premijer niksic koji je non stop na terenu, suocava se sa skupinama ljudi koji traze svoja potrzaivanja koja im je sda obecavao u svojim mandatima pa sad sve palo premijeru na ledja.... i nikoga nije izbjegavao sa svakim je izasao da trazi dogovor i kompromis... cestitam
mislim da je krajnje vrijeme bilo da se prepozna neki predan rad i rad u korist drzave.... niksic je to pokazao vremenom jer nam je stalno skretao paznju na struje koje opstruiraju vlast i kojima nije u cilju korak naprijed.... cestitam ljudima koji to prepoznaju
i zasluzilisu zbog investicija koje su ulozene u taj sektor posebno oko rudnika i elektrane u tuzli