Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko pristane na akcize nove namete gradjanima nikad nece dobiti izbore,ni glasa,posebno sdp
Zar ne zelis dobar i moderan autoput?
SDP ocekuje da ce sve poskupiti pa ce onda kao narod za njih da glasa jer je SDA to uvela
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
za kolko si se prodala....lazes da nisi...spadalo u Konjicu svom ne dobije 10 glasova. vrhunac karije sto je brata za direktora natakeo...fuj fuj
ne favoriziram ni jednog politicara u bih al hajde mi nadji nekog kome je sve na mjestu
od SDA znas bar da su lopovi i najgori..znas na cemu si. al.ovi fol.ljevicari su jos gori
Pozitivno sam iznenađen Vašim stavom gosp. Nikšiću, mislim da ste jedan od rijetkih političara trenutno na političkoj sceni koji je počeo da razmišlja o dobrobiti za društvo, o poboljšanju putne komunikacije...drago mi je što ste se udaljili od principa "ako nešto predloži protivnička stranka onda to ne može nikako valjati" iako se radi o veoma dobroj stvari. Mislim da moramo početi gledati kvalitet prijedloga, a ne ko je predložio!
E Niksicu a GDJE je transparentnost o potrosenim 2007--- 2017 god 3 200 000 000 tri milijarde I dvijesto miliona km
Samo se prodajte SDA...misevi
kako providan nastup ocigledno ocekuje da na izborima udje u vlast i da dobije priliku da trosi milijarde od akciza FUJJJJJJJJJJ i SDA i SDP ne zna se ko je veci lopov od ove dvije stranke
zato sto mu trebaju glasovi
E MOJ SDP,ETO VAS KAO I DF,SVI VI VOLITE VLAST,PODRŽAT ĆU STRANKU I LJUDE KOJI SU PROTIV SDA A SAD ZA SAD VIDIM SAMO DVIJE KOJE SE BORE PROTIV NJIH!
Ja bi reko da se sprema neka nova koalicija u fbih. Skonto Nera da se za godinu dana koliko je ostalo do izbora moze klepiti finih novcanica.
Ponavljam: Akcize na naftu u Hrvatskoj su 101 Fening. Zato oni imaju izgradjenih 1300 Kilometara autoputeva. Za nas nije pametno da imamo akcize na naftu i derivate od 25 Feninga a da se vozimo putevima iz srednjeg vijeka. Povecanje od 10 Feninga je trazio i Niksic 2014 ali to i jeste razumno povecanje.
Drzava BiH je opljackana, ogrezla u kriminalu i korupciji i da bi opstala treba joj reset, novi ljudi. Za sada, koliko vidim, niti jedna stranka u svom programu ne predvidja borbu za uspostavu pravne drzave, hapsenje mafije, lustraciju, oduzimanje opljackanog i povrat imovine drzavi BiH. Ako SDP ne cini nikakav iskorak u ovom pravcu zasto bi uopste neko glasao za nju, a ne za SDA? Koja je razlika izmedju njih?
Покрали је и нису се крили, Већ су крали да то раја види, И без страха од Божије казне, А још мање од сироте раје, Која ћути као слепа да је Раја ћути ко да очи нема, Сви се праве да ништа не виде, Свако своју политику тера
@Regulator1 Ovo je stih koji je napisan prije nekih 190 godina i nazalost sve je isto kao i prije dva stoljeca
Šta ga imate gledat kad su nameti narodu opet! Jasno je da ste se već prodali SDA-u. Šuge!
našla krpa zakrpu
ma ti si lažov...još ćeš reći da je zvizdić lijep
Mahnitim građanima treba ga dobro zabijat i to sto jace to bolje...smao naprijed SDA, SDP, ko god. Samo jako u pakas svim mahnitim građanima! Samo su to zasluzili i nista vise!