Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVAKAKO DA TREBATE BITI ZADOVOLJNI, KADA VLADA BUDE IMALA SASTANAK U NEKOM DRUGOM GRADU ILI KANTONU NECETE MORATI IĆI AUTOBUSOM A SVOJE ODIJELO POSLATI SLUŽBENIM AUTOM (kao sto je bio primjer u Tuzli) MOĆI ČETE PUTOVATI ZAJEDNO SLUŽBENIM AUTOM.
Kad su pare u pitanju svi se odmah sloze! Jad i bijeda! SIKTER FUKARO!
Jest: Samo si zaboravio ili ne pznajes historiju. Svi ratovi su poceli za stolom pa tamo i zavrse. A mi imamo lose pregovarace, SDP-nije za Bosnu..
ET Bosnu nisu prestali dijeliti - slažem se. Karađorđevo, pa novo Karađorđevo (sporazum Dodik-Čović). Ali, podjele Bosne niti može niti će biti. Jer, kada to nisu mogli 92-95 sa moćnom JNA(četničkom), uz koalciju Milošević-Tuđman, uz prećutnu pomoć Velike Britanije, Francuske i Rusije to pogotovo neće moći danas. Dakle, Bosna je vječna i nadjačaće sve ove sitne švercere i kokošare.
@ccc Za svu trenutnu situacíju i jest odgovorna SDP, a posebno Z. Lagumdzija. Lagumdzija je zalozio autoritet Z: Komsica i tako dobio izbore, izbore je dobio ustvari Z.Komsic a ne SDP-e. A sve to zahvaljujuci teori da se kod nas jos uvijek bira po ratnim zaslugama. Sad svu odgovornost nosi SDP, a na sta ce sve ovo izac. Bojim se polako da su je poceli dijeliti Bosnu a ne mijesta ministara?
nije \"sacuvano\", nego dobijeno - poklonjeno - sadaka sto ne mogu ovog \"humanitarnog mentalnog sklopa\"
obezbijedi ti siru familiju nakon buraza a za ostalo cemo lako
svaka cast niksicu
Svaka cast SDP-u, konacno da postoji neko ko ce lupiti sakom u sto, i nece popustati pred onima koji ovu drzavu zele da sruse, pola medija je napalo SDP-ov stav ili sve ili nista, ali se pokazao ispravnim jer upravo tih 8 miliona razlike jeste za jacanje drzave, sto su htjeli oni it PC izbaciti. svaka cast (mada ce najmanje ovog novca ostati u BiH, uglavnom se vrati u EU skupim konsultantima itd, )