Kako spriječiti nasilje u sportu
0
Nikšić: Za huligane novčane i zatvorske kazne
Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ama nasilje je pojedine vidjeti za ovim stolom nasilje nad zdravim razumom
KAD CE BITI PRED PARLAMETNOM BIH-e DISKUSIJA I USVOJEN ZAKON O SVIM FASISTICKIM GRUPAMA U BIH- ?! Dokle ce genocidna tvorevina i FASISTI genocidasi srbi svaki put ZABRANJIVATI BILO KAKVU DISKUSIJU ISPRED BIH-a Parlamenta ?! Sjedne strane SIPA I SANU SA MUP-RS-A PROPAGANDA svakodnevno ovdje propagira vehabije a s druge STRANE ZABRANJUJU bilo KAKVU DISKUSIJU O TOME?! Sto li ? Zato sto je u BiH- hiljade srbofasista, naoruzanih do zuba i srpskih ratnih zlocinaca u njima!
Suljo kad ćemo se ljubiti?
cedevita,sjetim ti se zenske familije.....
Kako sprijeciti siromastvo,bijedu i sta sve ne u ovoj drzavi ? Jel ministre mamu vam
Nadam se da će biti i tog Engleskog fudbala onda.
Ovaj Kaplan je klasichni primjer kako se lizanjem pakasha postaje ministar, covjek je krajnje nekompetentan, bahati se okolo, ne kontam kako ga neko uopste moze postaviti na neku funkciju...
Pushim za 5 KM
GAMMAAD CRVENOZELENA IZ VLASTI SAMO ZNATE ZA KAZNE I REPRESIJU TAKO JEDINO NAVLAĆITE PARE ZA BUĐET DA BI VAMA BILO TAMAN ZA PLATE ....... , JESTE LI OMOGUČILI OMLADINI KAKVA POSLA I PERSPEKTIVE , ŠTA POSUZIMATE PO PITANJU MASOVNOG UPOŠLJAVANJA PROPALI GENERACIJA OVE ZEMLJE..... SAMO NEMOJTE TISSSRRA O NEDOSTATKU STRANIH INVECTICIJA I RECESIJI M@JJKE VMA SE VASSE SMRRRDLJIWE KREPPANNE IMBBECCCILNE N@YEBBEM !!!
Niksicu napravite zakon o sportu to je tvoja duznost,mozes ti ovih zakona o navijacima da usvojis koliko hoces kad nam klubovi tonu,npr jedan Dinamo Zagreb dobija od grada milione godisnje sa Sarajevo i Zeljeznicar od vas lopova ne dobiju ni marke pa ti je zato stalo da usvojih neki zakon o navijacima,a zakon o sportu ce da saceka jer vam nije u interesu
eto samo dokaza da je prijeko potreban ovaj zakon, pa vi branite hiliganstvo kao pojavu. Niko nema ništa protiv navijanja, ali ima protiv huloganstva i tako je u svim normalnim državama. Govorite o vecim problemima, pa zar ima veci problem od napada na navijace iz sarajeva po hercegovini??? Neka se samo zakoni donose, a ko poštuje zakon neće ga kršiti ko ga ne poštuje evo vidim može dobiti 10 godina robije. Izbor je vaš, kako je u svakoj normlanoj državi.
A kriminalci a ubojice ? mrš stoko, nisu vam navijaci krivi za lose stanje u drzavi oni su samo slika drzave.
Mi smo tu i j e . b e. m o vam mame, nedamo vam da unistite sve, ovo je pjesma za one koji misle, da nasa ljubav je skuplo placenja, Nermin misli da smo ilegala, a nasa srca su puna hrabrosti, odustat cemo onoga trenutka, kad vidimo vas gole iza celije. Najlakse je po navijacima opalit, a vas nerad time sakriti, smisljate neke zakone, uvodite Engleske, a zaboravili ste da ovu nasu bijednu ligu gleda 2 do 3 hiljade bolesnika, a englesko 20, 30 hiljada. Kako vas nije stid, problem je u vama, ne u nama. 1.3.1.2
tako je 13bale im tekme mjk U
ko je p.i.č.k.a huligan nije, p.i.č.k.a voli huligane da bije!
prica o navijacima se poteze vazda kad smo u najvecim govnima a svakim danom je sve gore,namece se ljudima da su navijaci problem u ovoj drzavi,da obicne porodice ne mogu doci na stadion zbog navijaca,pitam se kad je i jedna porodica (otac sin,otac,majka,kćerka) napadnuta od strane istih,.. da policija radi svoj posao kako treba nebi se ovakve stvari desavale,dobra organizacija policijei a ne represija,.. i zajebite price o engleskom principu kad veze nemate o cemu pricate,raspitajte se sta se desava prije i poslije utakmica po londonu ;) zato vi uvedite prvo neki pravilnik kako organizovati utakmicu visokog rizika,a ne da navijaci mogu utrcati u teren kad im je urcu ćejf i ispoljavati svoje hirove.
A.C.A.B. FREEDOM 4 ULTRAS!! POKRALI STE SVE, LJUDI NEMAJU POSLA, NADE, HLJEBA ... A VI KENJATE O PROBLEMIMA SA NAVIJACIMA, PROBLEMIMA KOJE SAMI IZAZIVATE!!!!!!!