Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niksicu vi ste do sada uradili dosta dobrog posla,vas rad bi trebao biti primjer svim politicarima,koji jedino znaju da se prepucavaju,kradu,i nista ne rade.Vama svaka cast i samo tako nastavite,gradjani su uz vas.
Covjek pokusava da spasi sto moze,uradio je dosta toga za firme koje su kriminalci koji su vladali 18 godina samo unistavali i krali,ali opet pokusavaju opstruirati svu pricu i Niksica prikazati kao osobu koja radi pogresne stvari.Gradjani vide i znaju i definitvno podrzavaju premijera.
Ma njemu svaka čast, ali nije jednostavno sarađivati sa Budmirima,Lijanovićima i ostalim kriminalcima i lopovima
Niksic je covjek koji spasava sve sto se spastiti da.On je uradio mnogo pozitivnih stvari na kojima su gradjani zahvalni.Ne sumnjam da ce uraditi najbolje za Aluminijum i druge gigante koji su propali u toku vladavine kriminalaca i lopova punih 20 godina.
htjeli mi to priznati ili ne za ovakvo stanje prvenstveno u zemli pa i u ovom Aluminiju nije kriva samo politika, krivi su najvise oni koji zele da ostvare korist i svoj racun uvecaju. Niksicu, tebi svaka cast na trudu koji kao premijer ulazes u rjesavanje problema i svaka cast na ovoj "otvorenosti" jer javnost mora da zna o cemu i kakvim krugovima ljudi se zapravo radi koji unistavaju gigante poput ovoga.
I ne treba, mislim da imamo dovoljno bezakonja u BIH, treba raditi malo na temelju zakona i zakonskih akata
Ma jok treba vlada sada da iz drzavnog budzeta izdvoji nekako 220 miliona pa da onda svi osjetimo posljedice lopovluka pojedinaca koji su su opuhali Aluminij. Trebaju radnici stati iza vlade i naci rjesenje za ovaj problem, a onda svakako rjesiti jednom zauvjek pojedince koji su ih i doveli do ovoga. Ej lijepi Tito ovo se nikad ne bi desilo u Jugi.
I ne treba ispravljati necije greske ako to nije po zakonu !! Premier je 100 % upravu !!
Normalno da ste sa takvim stavom na meti onih kojima nije problem zaobici zakon ... ali to ne treba da vas pokoleba, samo nastavite da radite i da se borite za interes gradjana, jer ste pokazali da ste tu upravo za njih ...
Aluminij je kompanija koja je nesposobnoscu i lopovlukom dovedena na jako niske grane !! Sa druge strane dobro je da jos uvijek imamo politicare kao sto je premier, koji ne zeli da krsi zakon kako bih se na neki nacin zataskao taj kriminal i neznanje !!
Na osnovu ovoga se i vidi ko je za spasavanje Aluminija, a ko nije !?
Jedini covjek koji spasava privredu BiH !! Koji se trudi da nesto postiigne , za razliku od prethodnih koji su pljackali ovu drzavu . Svaka cast Niksicu !!
Do sad u praksi se pokazalo da je ova vlada uvijek spremna svima pruziti pomoc,pa tako i ovom Aluminiju. Sasvim je uredu da se postupa po zakonu,jer dosta je nepravilnosti da bih se ispravila dugogodisnja pljacka koja je napravljena u Aluminiju !!
A izgleda da u ovoj drzavi ima onih kojima smeta zalaganje Vlade za Aluminij... Svim silama se trude da propadne, ne bil na kraju za to svu krivicu mogli prebaciti na Vladu FBiH.
Koliko je Bošnjaka zaposleno u Aluminiju i imali ijedan rukovodeću neku poziciju u firmi ? Čović nek pomoć traži u hrvatskoj vladi .
Izgleda da nekom smeta sto se radi na Aluminiju, ne bil se izaslo iz krize, pa ovako iznose netacne informacije i napadaju Vladu FBiH i premijera.
Tako je Niksicu ! Jek se javno zna da vlada nece donosit ne zakontie odluke koje bi ugrozile i Aluminij i Vladu FBiH !
Gospodin premijer Nermin Niksic, je do sada pokazao da mu se u potpunosti moze vjerovati i da odlicno radi svoj posao. Nema potrebe uopste raspravljati o nezakonitim odlukama kada je ovaj covjek u pitanju.